Ilić komentirao Spahovićev sparing pa mu je ‘Beast odgovorio:’ Dugo nisam bio u igri, ali polako se vraćam’

Situacija na domaćoj MMA sceni se iz dana u dan sve više zakuhava, a FNC ima slatke brige oko potencijalnih uparivanja. Novo rivalstvo je na pomolu, a ono je između Aleksandra ‘Jokera’ Ilića (35, 15-6) i TomislavaThe Beast’ Spahovića (34, 9-7). U posljednjem prepucavanju Ilić je komentirao Spahovićev sparing, a Zvijer mu je odgovorio u svojem stilu.

– Nisam primjetio da si tako hrabar u mečevima, već si ukočen i zbunjen. Vidjet ćemo koliko ćeš biti hrabar kad prvi udarac sjedne tamo gdje treba – napisao je Ilke putem društvenih mreža.

Nije dugo morao čekati na odgovor od Spahovića te je i on iskoristio priliku da uputi otrovne strelice prema Iliću.

– Vidjet ćeš koliko sam zbunjen i ukočen. Ako primim udarac ne brini, jer ću te srušiti dole i neću ti dati da ustaneš. Pa ako slučajno i ustaneš, ponovno ću te rušiti bilo udarcem ili hrvanjem. Vježbaj obrane od rušenja, na nogama znamo da i odličan. Polako, dugo nisam bio u igri, ali se polako vraćam. A ti samo podcjenjuj, ja to volim – uzvratio je Tomo.

Teško je sada reći hoće li doći do ovoga dvoboja, ali nije nemoguće. Ukoliko Tomo u Banja Luci uspješno odradi nastup onda ćemo ga, kao što je i najavio, gledati i u Areni Zagreb.

S druge strane, Joker Ilić je jedna od najvećih zvijezdi na ovim prostorima, a za njega opcija ne nedostaje. Spahović se samo pridružio Đaniju Barbiru, Ivanu Erslanu i Miranu Fabjanu tj. borcima koji bi vrlo rado podijelili kavez sa Ilićem.

Prošli članak

Veljko Aleksić pred teškim ispitom u Banja Luci: Bori se protiv neporaženog Budimira

Sljedeći članak

Babić najavio meč s Fisherom: 'Neću se oslanjati na tehniku, odradit ću to na Savageov način'

Preporučeno
Total
0
PODIJELI