Ilić dobio novog protivnika: Čeka ga autor najbržeg nokauta u povijesti Poljske

Srpski MMA borac Aleksandar ‘Joker’ Ilić (32, 12-4) napokon je dobio zamjenskog protivnika. Trebao se na KSW-u 60 boriti s Poljakom Tomaszom Jakubiecom (30, 10-3), ali je potonji otpao zbog ozljede. Novi protivnik bit će mu 179 centimetara visoki Adrian Dudek (5-1).

Ilić je posljednji meč odradio u listopadu prošle godine protiv prekaljenog Michala Materle i izgubio nokautom u drugoj rundi. U tom meču Ilić je čak imao Materlu, ali ovaj se izvukao na iskustvo pa ga završio udarcima i laktovima.

https://www.instagram.com/p/CNiZoN9Fw_t/

Zanimljivo je vidjeti kako je Dudek četiri pobjede ostvario prekidom u prvoj rundi, dok je jedna došla u drugoj. S druge strane, jedini poraz doživio je u borbi koja je otišla do sudačke odluke. Profesionalac je od 2018. godine, a posljednji nastup imao je u Octagon No Mercyju. KSW ga je predstavio kao autor najbržeg nokauta u povijesti poljskog MMA-a. Trebalo mu je šest sekundi.

Ranije je Ilić izgubio i od Cezaryja Kesika, ali čelnici najjače MMA organizacije cijene ga, jer je u ludoj borbi u ožujku 2019. pobijedio Damiana Janikowskog, veliku poljsku zvijezdu.

U najozbiljnijim kombinacijama za meč s Ilićem bio je i hrvatski borac Đani Barbir (23, 4-0), ali priliku je ipak dobio gore spomenuti poljski borac.

https://www.instagram.com/p/CNm1DVnrWQ_/

– Što se tiče borbe protiv Ilića, mislim da je svima već jasno da su me on i njegov menadžer vješto izbjegli. Indirektno me se išlo prikazati kao nedoraslog borca za razinu KSW-a od strane njegovog menadžera. Činjenica je da je Ilić borac kojem je karijera građena na negativnim scorovima te da je precijenjen. Sve što zna je trčati po kavezu i panično bacati lijevi kick. Susrest ćemo se puno prije nego što on to misli, a svima mogu obećati da će toj starleti glava završiti u zadnjem redu tribina – poručio je Barbir.

Borba Ilića i Dudeka na rasporedu je 24. travnja, a glavna borba priredbe je ona Philipa de Friesa i Tomasza Narkuna, kraljeva teške, odnosno poluteške kategorije.

Prošli članak

Barbir nakon 'nesporazuma': 'Mislim da je svima jasno da su me vješto izbjegli. Toj starleti će glava završiti na tribinama'

Sljedeći članak

Pobijedila Habazin pa otišla u MMA: Shields u kavezu 10. lipnja

Preporučeno
Total
0
PODIJELI