Iduća FNC-ova priredba je u – Virovitici! Stiže finale ‘Armagedona’ i čak šest superborbi

Foto: FNC

Nakon što su se krajem sedmog mjeseca predstavili publici i pokazali što mogu te zaslužili mjesto u finalu treće sezone ‘Armagedon Jamnica Pro Sport’ MMA lige u organizaciji Fight Nation Championshipa saznali su kad je na redu veliki dan – finale nas čeka 5. studenog (11. mjesec) u Virovitici!

Tako će nakon Zagreba, Šibenika, Osijeka, Zaboka, Karlovca i Pule, MMA spektakl stići i u Viroviticu. Gledat ćemo četiri finala u perolakoj (-66 kg), lakoj (-70 kg), velter (-77 kg) i srednjoj (-84 kg) kategoriji, a organizatori su predstavili i sve finaliste.

Tako će se u najnižoj kategoriji boriti Filip Lokas (22) iz zagrebačkog American Top Teama i Demahmet Sinani (19) iz kosovskog Kroni Teama. U lakoj ćemo gledati miljenika publike i još jednog ATT-ovca Abrahama Salimona Area (20) kojeg u finalu čeka Austrijanac David Travnicek (27) iz bečkog FOX Gyma.

Dobro poznati borac i osvajač FNC-ovog amaterskog turnira Tomislav Sičaja (24) predstavljat će zagrebački ATT protiv srpskog borca Ognjena Babića iz MMA Teama Car Dušan Silni. A timski kolege pod različitim zastavama, dvorac iz ATT-a, David Sivonjić (21) i Selver Mahmić (25) ukrstit će rukavice za najboljeg borca ‘Armagedona’ u srednjoj kategoriji.

Uz sve to, u Virovitici ćemo gledati još šest superborbi, a više o cijeloj priredbi bit će poznato uskoro…

Prošli članak

Krofak i Janković zaratili preko društvenih mreža! Usmeno su se dogovorili za dvoboj na FNC-u

Sljedeći članak

Predsjednik Bellatora najavio dolazak bivše UFC-ove superzvijezde: 'U pregovorima smo...'

Preporučeno
Total
1
PODIJELI