I Fedor bi odradio ekshibiciju s Jonesom Juniorom: ‘Ne bi išli punom snagom, nadam se da neću izgledati blijedo’

Foto: YouTube/Screenshot

Nakon što je pred svojom publikom dominantno slavio nokautom protiv Timothyja Johnsona (36, 15-8), istaknuo je Fedor Emelianenko (45, 40-6-1) da još nema namjeru završiti karijeru te da će još koji put ući u kavez. A planovi mu očito nisu samo ući u kavez, već i u ring jer je istaknuo da bi se nakon još jedne borbe koja mu je ostala po ugovoru s Bellatorom volio okušati u – boksu.

Naravno, ne bi to bilo natjecateljski, već ekshibicijski, na način koji je krenulo s Mikeom Tysonom (55, 50-6) i Royem Jonesom Juniorom (52, 66-9) koji su odradili ekshibiciju, a isto bi htio napraviti i ‘Posljednji ruski car’.

– Jako ga poštujem kao sportaša, osobu i legendu. Jedan je od najboljih boksača svih vremena. Naravno, bila bi velika čast nastupati u takvoj borbi. Nekoliko je stvari koje moramo odraditi. Treba nam promocija koja je spremna organizirati takav meč i moramo dogovoriti uvjete – rekao je za Tass pa objasnio o kakvom bi se točno meču, odnosno ekshibiciji, radilo:

– Vjerojatno se nećemo u potpunosti prepustiti udarcima. No, čak i bez najjačih udaraca, Roy Jones može pokazati sve svoje vještine. Nadam se da ja neću izgledati blijedo u usporedbi s njim. Vjetrovi sada pušu u raznim smjerovima (interesi su svestrani, op.a.). Mislim da bi ova borba bila zanimljiva mnogima. Ali, puno je zamki, uključujući ljude koji će na ovo negativno gledati – objasnio je Fedor.

Istaknuo je Emelianenko da mu je upravo Jones Jr. jedan od borilačkih idola, a pitanje je što sve u budućnosti još možemo očekivati od ‘Posljednjeg ruskog cara’. Jer, on očito ne namjerava stati.

Prošli članak

Khabib 'oprao' Gaethjea: 'Zašuti! Priznaj da Islam odmah zaslužuje napad na titulu!'

Sljedeći članak

[VIDEO] Holloway i Rodriguez točni na vagi, dvoje preteških - morat će protivnicima dati 30 posto honorara!

Preporučeno
Total
1
PODIJELI