Hrgovićev protivnik se javio s ohrabrujućom porukom: ” Osjetio sam bol i gubitak poput njega”

Foto: Instagram

Nakon što su Engleski mediji objavili da je hrvatski boksač, Filip Hrgović (29, 14-0), otkazao meč s kineskim borcem, Zhileijem Zhangom (39, 23-0-1). Razlog otkazivanja je smrt Filipovog oca, a Kinez mu se obratio ohrabrujućom porukom te mu je pružio podršku, a i nada da će se susresti nekad u budućnosti.

– Iako sam jako razočaran situacijom, osjetio sam bol i gubitak poput njegovog. Prije nekoliko godina, imao sam težak meč odmah nakon što sam ostao bez jednog od roditelja. Bilo je razarajuće. Ipak, naporno sam trenirao za ovaj meč i nadam se da ću 07. svibnja (peti mjesec) moći prezentirati svoje vještine i moć, a onda se vraćamo nedovršenom poslu – napisao je Zhang preko Instagram storyja.

Foto; Screenshot/ Instagram

Trebali su se boriti 7. svibnja u Las Vegasu kao sunaslovna borba na priredbi koju predvodi ponajbolji boksač svijeta Saul ‘Canelo’ Alvarez (37, 57-1-2) kojeg čeka okršaj protiv Dmitryja Bivola (31, 19-0). Vjerujemo, da ćemo ih gledati u budućnosti unutar ringa. Filip već dugo čeka veliki meč i smatramo da je zaslužio dobiti priliku te pokazati sav potencijal koji posjeduje.

Prošli članak

Objavljene slike Covingtona nakon bliskog susreta s Masvidalom u restoranu!

Sljedeći članak

Nate Diaz u jednom od svojih posljednjih tweetova usporedio boks i košarku, tvrdi da postoji puno sličnosti

Preporučeno
Total
1
PODIJELI