Hrgovića odbili Gassiev i Ruiz, izgleda da će ga na kraju ipak dočekati Kinez Zhang

Foto: Instagram

Idemo ponovno. Otpadali su redom Luis ‘King Konga’ Ortiz (42, 33-2), Joseph Parker (29, 30-2) Tony Yoka (29, 11-0), Agit Kabayel (29, 21-0), a najnovija imena na tom popisu su Murat Gassiev (28, 28-1) i bivši svjetski teškaški prvak Andy Ruiz (32, 34-2)! Naravno, radi se o popisu boraca koji su odbili Filipa ‘El Animala’ Hrgovića (29, 14-0) za title eliminator meč po IBF-u, a popis se skraćuje.

Nakon dugo lutanja, izgleda da bi Hrgović mogao doći i do imena novog protivnika. Postoji onaj jedan koji ga je prozivao od samog početka, čekao da se popis skrati do njegovog imena, a izgleda i dočekao. To je Kinez Zhilei Zhang (38, 23-0-1).

– Nisam nimalo frustriran. Sretan sam sa svime što imam u životu i sa svime što sam postigao. U Hrvatskoj je sve to poprimilo krivi ton. Ja sam u prvih 14 mečeva imao jako dobre protivnike. Na zadnjoj konferenciji za medije, iznio sam omjere boksače s kojima su se u 14. borbi borile najveće legende teške kategorije – rekao je na gostovanju kod Aleksandra Stankovića u emisiji ‘Nedjeljom u 2’ najbolji hrvatski teškaš.

Nije moglo proći da se ne dotakne rivala Alena Babića (31, 10-0) s kojim meč nije ni u planu.

– Nije mjesto i vrijeme da se priča o Alenu Babiću. Iz poštovanja prema vama ću odgovoriti. Taj čovjek daleko je ispod moje razine, u boksačkom smislu, a još više u ljudskom. Ovo na što je on spao, to je ispod svakog sportskog, ali i ljudskog nivoa. Njega nema u mojim mislima i planovima. Ja svoju priču gradim u ringu i izgradio sam ju svojim rezultatima koji su poznati svima. On svoju priču gradi na prozivanju mene i glumljenju klauna – zaključio je Hrgović.

Prošli članak

'Rocket' će morati pričekati: Blachowicz se ozlijedio, meč se neće održati u ožujku!

Sljedeći članak

Amerikanac u 'Mirkovim hlačicama' izgubio u Bellatoru: Protivnik izgradio poziciju hvatanjem za kavez

Preporučeno
Total
2
PODIJELI