Hrgović: ‘Pobijedit ću Duboisa pa ću razbiti Joshuu, baš kao Hrvatska Engleze na Wembleyu’

Verbalni rat između Daniela Duboisa (26, 20-2) i Filipa Hrgovića (31, 17-0) traje otkad je objavljeno da će se ova dvojica boriti. Naravno, obojica su uvjereni u svoj trijumf, a hrvatski teškaš već gleda prema onome što dolazi nakon ovoga meča. On želi Anthonyja Joshuu (34, 28-3) i to na kultnom Wembleyu.

– To mi je velika motivacija. Čuo sam da je to u planu tako da će pobjednik naše borbe biti u odličnoj situaciji i vjerojatno se boriti protiv Joshue na Wembleyju u rujnu. To ću biti ja, to je sudbina. Dubois je već imao svoju priliku, borio se za titulu i izgubio, a sada dolazi moje vrijeme. Pobijedit ću ga, a onda dolazim na Wembley pobijediti i Joshuu. Kao što je, ako se sjećaš, hrvatska nogometna reprezentacija došla ovdje i razbila vas. I tada i u polufinalu Svjetskog prvenstva u Rusiji. Tako ću i ja razbiti Joshuu i postati legenda – rekao je Hrgović za Stomping Ground.

Nadamo se, ukoliko dođe do tog okršaja, da će nogometaši biti sjajna motivacija za našeg teškaša. Velik je ulog u igri i zaista, treba se usmjeriti prvo prema Duboisu pa eventualnom pobjedom tražiti Joshuu.

Nedvojbeno, taj meč bi bio zaista jedan, od najvećih događaja koje je Hrvatska vidjela, a mi ne sumnjamo da bi Hrgović izašao kao pobjednik iz tog dvoboja.

Prošli članak

Najveći spektakl dosad: FNC predstavio plakat za dosad neviđenu priredbu u Beogradu!

Sljedeći članak

Hill se vraća nakon teškog nokauta! Nastupit će na UFC priredbi gdje se bore Conor i Chandler

Preporučeno
Total
0
PODIJELI