Hrgović: Na papiru je Hunter favorit, ali u ringu sam to ja

Filip Hrgović (28, 12-0) i Michael Hunter (32, 19-1-1) čekaju da se menadžeri dogovore oko njihove borbe, a do tad nećemo znati ni datum, ali i ni lokaciju predviđenu za susret koji bi trebao odrediti obveznog IBF-ovog izazivača.

Hrgović je u razgovoru za Boxeo de Colombia, rekao tek kako misli da bi se taj meč mogao prije održati na američkom nego na europskom tlu. “El Animal” potom je i nahvalio Huntera, ali i istaknuo da nimalo ne sumnja u svoju pobjedu.

https://www.instagram.com/p/CNKgRCGsX1n/

– On je dobar borac i TOP 10 teškaš svijeta. Stvarno se radi o jednom dobrom testu za mene i zasigurno o najvećem meču moje dosadašnje karijere. Na papiru je on favorit, ali u ringu sam to ipak ja. Zašto? Jer sam bolji od njega. On se još nije borio s nekim poput mene, ali nisam ni ja još imao priliku nastupiti protiv velikih boksačkih imena. On je zapravo moja prva velika borba u kojoj ću svijetu ću pokazati tko sam i što sam. Očekujem težak meč. On je hrabar i dobar, ali vjerujem u pobjedu nakon koje ću stići na veliku pozornicu.”

U istom razgovoru Filip se osvrnuo i na revanš u kojem je Dillian Whyte nokautirao Alexandera Povetkina.

– Dominirao je borbom od prvog zvona. Bio je dobar, osvetio se, ali mislim da je Povetkin ostario i da to više nije borac kojeg smo gledali prije nekakvih pet godina. Mislim da je došlo vrijeme za njegovu mirovinu. No, Dillian je odradio dobar posao. Riječ je o dobrom borcu iza kojeg je nekoliko kvalitetnih pobjeda – prokomentirao je Hrgović.

https://www.instagram.com/p/CMmdi4PsD7Y/

Hrvatski boksač uvjeren je da će se uskoro probiti na najveću scenu.

– Puno boksačkih fanova još uvijek ne zna za mene, ali nakon što pobijedim Huntera i to će se promijeniti. Vjerujem da ću postati jedan od najboljih boraca ove generacije. Mislim da imam potencijal za pobjede nad svim borcima sa scene. Zapamtite moje ime!

Prošli članak

Masvidal: Kad pobijedim, idem s Usmanom na trilogiju

Sljedeći članak

Vatreno na konferenciji prije finala: 'Bagi' već uzeo pehar, Bojković i Čelić nastavili 'rat', Kosić i Ostanek pokazali respekt

Preporučeno
Total
0
PODIJELI