Hrgović ipak neće na Ortiza: ‘King Kongu’ pukla šaka, IBF želi ‘title eliminator’ protiv Parkera!

Foto: Instagram

Prekaljeni Kubanac Luis Ortiz (42, 33-2-2) trebao je biti idući protivnik Filipa ‘El Animala’ Hrgovića (31, 14-0), ali do toga neće doći! Naime, kubanski se boksač ozlijedio i ne želi riskirati u 43. godini.

– Luis je imao malu frakturu lijeve šake i trebao bi to zaliječiti bez ikakvih posljedica. Ali on ne želi previše riskirati s nečim takvim. Trenutno obavlja preglede, ali ne može se boriti u travnju, jer ne bi bio u najboljoj kondiciji. Nećemo odraditi meč protiv Hrgovića, niti protiv bilo koga drugog, ako uvjeti za Luisa nisu najbolji mogući – obznanili su iz Ortizovog stožera.

Odmah je u akciju krenuo IBF te je našeg najbolje rangiranog teškaša upario s Josephom Parkerom (29, 30-2) kojemu su ponudili title eliminator meč i sad se čeka njegov odgovor.

– Prema braći Sauerland, Luis Ortiz odbio je IBF-ov title eliminator meč protiv Filipa Hrgovića. Idući u poretku kojem su ponudili meč je Joseph Parker. On mora odlučiti do petka. Ako ne pristane, IBF će ići dalje svojom rang ljestvicom. Ako želite boksati za IBF-ovu titulu, morate proći kroz Filipa Hrgovića – napisao je poznati boksački reporter Dan Rafael.

Ako Parker odbije, spominju se imena poput Tonyja Yoke (29, 11-0) i Joea Joyca (36, 13-0), ali prvo se čeka odgovor novozelandskog boksača. Parker i Hrgović znaju se još iz amaterskih dana, a naš boksač 2010. godine pobijedio ga je u finalu Svjetskog juniorskog prvenstva. 

Prošli članak

Babić 'prelazi' u bridger: 'Imam 10-0 u teškoj to sam želio. Vratiti me mogu samo Allen ili - Kocka!'

Sljedeći članak

Floyd Mayweather ponovno u ekshibicijskom meču: Borit će se na heliodromu zgrade u Dubaiju!

Preporučeno
Total
11
PODIJELI