Holyfield: Mislim da će Tyson pristati na borbu sa mnom.

Instagram
Instagram

Evander Holyfield, bivši teškaški prvak u boksu, vjeruje da će održati i treću borbu protiv Mikea Tysona, 23 godine nakon što su se borili prošli put.

U obje dosadašnje međusobne borbe Holyfield je bio bolji. U studenom 1996. godine svladao je Tysona tehničkim nokautom. Pola godine kasnije odradili su revanš koji je postao jedna od najpoznatijih borbi u povijesti boksa. U njoj je Tyson diskvalificiran nakon što je Holyfieldu u trećoj rundi odgrizao komad uha.

Podsjetimo, 54-godišnji Tyson se krajem studenog borio u humanitarnom spektaklu protiv Roya Jonesa, što mu je bio povratak u ring nakon 15 godina. Holyfield se nije borio 11 godina.

Instagram

Povratnička borba između Tysona i Jonesa proglašena je neriješenom, a prema podacima aplikacije Triller, glavne konkurencije TikToka koja je za 50 milijuna dolara otkupila prava za ovu borbu, prijenos je kupilo čak 1,6 milijuna ljudi.

S obzirom na to da je on koštao oko 50 dolara, Triller je uprihodio oko 80 milijuna dolara.

“Izdominirali smo”, kratko i jasno je poručio vlasnik Trillera Ryan Kavanaugh.

Tyson je u tome vidio korist i sve je veća šansa da će pristati na borbu s Holyfieldom, koji ga je izazvao. U to vjeruje i Holyfield.

“Imali smo razgovor i izgleda da će se borba dogoditi. Ja sam vrlo uvjerljiva osoba i mislim da će se to desiti. Idemo, baby. Jednostavno, idemo to uraditi”, izjavio je 58-godišnji Holyfield za TMZ.

Prošli članak
Instagram

WBC ljestvica: Alen Babić na odličnom mjestu

Sljedeći članak

Till bez borbe napredovao dvije pozicije, Vettori u TOP5

Preporučeno
Total
0
PODIJELI