Holloway o meču Volkana i Ortege: ‘Lebdim nad njima i nad cijelom divizijom’

U srpnju prošle godine je dvojbenom odlukom sudaca protiv Maxa Hollowaya (29, 21-6) slavio Alexander Volkanovski (32, 22-1), a na priredbi ‘UFC 260’ će ‘The Great’ braniti titulu perolake kategorije protiv Briana Ortege (29, 15-1-1).

Iako mnogi fanovi žele trilogiju ‘Blesseda’ i Volkanovskog, na to će trebati još malo pričekati, a možda i Australac više ne bude prvak nakon nadolazeće borbe. No, bilo kako bilo, Holloway pozorno prati situaciju u borbi za titulu.

– Svi znaju da lebdim nad njima kao oblak, kao i nad cijelom divizijom. Neka se oni koncentriraju jedan na drugog, a kasnije ćemo pustiti ‘kišu na njih’ – poručio je Holloway.

https://www.instagram.com/p/CLK5QeThScc/

Nakon poraza od Volkanovskog je u pet rundi ‘izrešetao’ Calvina Kattara (32, 22-5) nakon čega je i sam predsjednik UFC-a Dana White izjavio kako Max zaslužuje novi napad na titulu. A sam borac ne želi prognozirati ishod nadolazećeg meča.

– Nemam pojma. Borbe čine stilovi i tko se pojavi na borbi. Vidjet ćemo što će se dogoditi, a neka bolji borac pobijedi – u političkom je tonu završio ‘Blessed’.

Podsjetimo, spomenutu će priredbu predvoditi teškaški okršaj Stipe Miočića (38, 20-3) i Francisa Ngannoua (34, 15-3).

Prošli članak

Spektakl u najavi: Shevchenko brani pojas protiv Andrade

Sljedeći članak

Blaydes se javio nakon teškog poraza: 'Ponekad si čekić, a ponekad si čavao'

Preporučeno
Total
0
PODIJELI