Hearn otkrio kada će se Hrgović i Babić boriti: “Meč u Hrvatskoj pred navijačima”

Instagram
Instagram

Hrvatska ima sjajne boksače, a među njima najveće je ime Filip Hrgović. Hrvatski teškaš trenutačno je na 12 pobjeda i nula poraza te opasno napada svjetski vrh.

Hrgović se nakon osvojene bronce na Olimpijskim igrama 2016. prebacio u profesionalni boks. Tamo skuplja dominantne pobjede koje su mu jako bitne kako bi dobio priliku za naslov svjetskog prvaka.

Hrgovićevi promotori rade na tome da on postane prvak neke od najpoznatijih svjetskih organizacija. Taj plan bi mu htio pokvariti Alen Babić, hrvatski teškaš koji je trenutačno na šest pobjeda, a i on je bez poraza.

Instagram

Babić silno zagovara borbu protiv Hrgovića, a Eddie Hearn najavio je mogući spektakl, i to već iduće godine.

”Tko zna, možda nas to idućeg ljeta dovede do velike borbe s Hrgovićem, u Hrvatskoj i pred navijačima. A do tada mi samo recite tko se to želi boriti s Babićem pa da ugovorimo i taj meč.” rekao je Hearn, jedan od glavnih ljudi u boksu.

Babić iduću borbu ima 30. siječnja, a Hrgović ulazi u ring već 19. prosinca. Borba bude u Zagrebu na eventu bez navijača zbog koronavirusa.

Hrvatski boks ponovno se budi i ne treba zaboraviti još jednog sjajnog boksača koji dolazi iz Splita, a ime mu je Petar Milas.

Mladi 25-godišnji Splićanin u karijeri ima čak 15 pobjeda i nula poraza. Milas se ne voli previše isticati pa laganim koracima ide prema vrhu.

Prošli članak
Instagram

Svi pričaju o Hrgoviću i Babiću, no "On je talentiraniji od obojice"

Sljedeći članak

Jurišić ljutit na KSW: 'Gdje mi je protivnik, borba?!'

Preporučeno
Total
0
PODIJELI