Hearn o Wilderu: Taj je u potpunosti izgubio razum

Amerikanac Deontay Wilder (35, 42-1-1) još se nije oporavio od teškog poraza od Tysona Furyja prije gotovo godinu dana. Puni medijske stupce neutemeljenim izjavama, a sad ga je žestoko iskritizirao i najpoznatiji boksački promotor Eddie Hearn.

– Poslušajte njegov posljednji intervju. On je u potpunosti izgubio zdrav razum, u potpunosti je ostao bez njega. Kad krene o sebi govoriti u trećem licu i naziva se kraljem, o čemu on priča? On nije kralj, on je dobio batina, savladan je. Imao je priliku postati kralj, ali ovog trenutka on to nije – kazao je brutalno iskreni Hearn za IFL.

https://www.instagram.com/p/CJKNYc0BNYS/

Wilder što prije želi u ring. Priča se o meču protiv bivšeg svjetskog prvaka, Charlesa Martina (34, 28-2-1). Hearnu se ta ideja sviđa, upoznat je s kvalitetama Martina jer se s njim borio Anthony Joshua i uzeo mu titulu.

– Volio bih vidjeti ga (Martina, op. a.) ponovno u ringu, bilo bi to dobro za boks, isto kao i povratak Andyja Ruiza. Martin je dobra borba za Deontaya, u pitanju je odličan boksač. Da, Joshua ga je pomeo u dvije runde, no Charles se zna boriti i vjerujem da je bolji nego onda. Čak vjerujem da bi mogao pobijediti Wildera – pojasnio je promotor.

https://www.instagram.com/p/CEPjDVChjDZ/

‘Brončani bombarder’ jedva čeka povratnički meč, a Hearn je dodao da se nada da će se to uskoro i dogoditi.

– Želim da se Wilder vrati pobjedama i onda ćemo opet surađivati.

Prošli članak

Stiglo zvučno ime: Bellator doveo neporaženog Zabitovog brata

Sljedeći članak

Račić saznao novog protivnika: Čeka ga revanš protiv sjajnog Przybysza

Preporučeno
Total
0
PODIJELI