GSP otkrio: ‘Mrzio sam borbu, taj stres je bio neizdrživ’

Instagram

U posljednje se vrijeme koketira s povratkom legendarnog Georgesa St. Pierrea (39, 26-2) u oktogon, ali sve ostaje samo na – nagađanjima. Bilo kako bilo, jedan od najboljih boraca u povijesti UFC-a godinama je bio prvak u velteru, a otkrio je kako se osjećao u borbama.

“Nikad se nisam volio boriti i ne lažem vam kad to kažem. Nikad nisam uživao u vremenu koje bih proveo u oktogonu. Nisam uživao niti u jednoj jedinoj sekundi, ali bavio sam se time jer sam volio pobjeđivati, volio sam nagrade i volio sam slobodu. Bio sam mlad, bilo je tu novca, djevojaka, slave i pristupa stvarima koje nitko nije imao. Bilo je tu slobode zbog koje sam to i činio”, jasan je GSP za UFC.

A nedostaju li mu borbe i bi li se mogao naći u oktogonu?

“Nikad to nisam radio jer sam se volio natjecati i boriti. Mrzio sam to do najviše moguće razine. To je toliko stresno da je za mene bilo neizdrživo. Međutim, nagrade sam volio. A što je veći rizik, to je veća bila i nagrada. I zato sam se time bavio. A bio sam i vrlo dobar u tome pa sam i to iskoristio. Sada mi nedostaju te nagrade i taj osjećaj pobjede, ali mi nimalo ne nedostaje osjećaj borbe”, poručio je Kanađanin.

Prošli članak

White jasan: 'Khabib se i dalje treba boriti, opasno ću ga pritisnuti'

Sljedeći članak

Diego Sanchez potvrdio: Nakon iduće borbe odlazi u mirovinu!

Preporučeno
Total
0
PODIJELI