Gane otkrio koliko je zaradio za pobjedu protiv Lewisa, od bonusa zaradio ‘čistih’ 82 tisuće dolara

Iako je Derrick ‘Black Beast’ Lewis (36, 25-8) bio na domaćem terenu u Houstonu, nije to ni najmanje smetalo Cirylu Ganeu (31, 10-0) koji ga je izdominirao i slavio tehničkim nokautom krajem treće runde te uzeo titulu privremenog prvaka teške kategorije!

Sad ga čeka meč protiv Francisa ‘Predatora’ Ngannoua (34, 16-3) i najveća prilika za Francuza u karijeri. Mirni ‘Bon gamin’ nije se žalio na honorar, već ga je otkrio za francuske medije. Osnovni je honorar bio 350 tisuća dolara , a nakon što je platio porez i tim, ostalo mu je otprilike 190 tisuća dolara.

https://www.instagram.com/p/CSZb_seMMCg/

No, dobio je i bonus Dane Whitea za nastup od 50 tisuća dolara te 32 tisuće dolara od ‘Venuma’ koji oprema UFC-ove borce te od toga ništa ne mora odvajati, odnosno kući se vratio s oko 270 tisuća dolara.

Mnogo ili malo? Za nas ‘obične smrtnike’ to je jako puno, no s obzirom da se radi o novom interim prvaku teške kategorije, svota i nije prevelika. Francuzu to, bar zasad, i nije previše bitno, a ako dođe na tron teške kategorije zasigurno će se i to ‘posložiti’.

Prošli članak

[VIDEO] Sučeljavanje Delije i Goltsova na konferenciji: 'Za sve sam spreman, ovo je najveća borba moje karijere!'

Sljedeći članak

Delija i Goltsov oči u oči posljednji put prije meča! Ante dva i pol kilograma lakši

Preporučeno
Total
1
PODIJELI