Gane odgovorio Lewisu: Borba može, ali tek na ljeto

Derrick Lewis (36, 25-7-1 NC) gostovao je kod Joea Rogana te iznio ideje za nastavak svoje karijere. Pobjeda protiv Curtisa Blaydesa dovela ga je na ljestvici izazivača odmah iza Francisa Ngannoua.

Ipak, Lewis je uvijek bio nevjerojatno realan tip i zna da ne može opet tek tako dobiti priliku za napasti pojas UFC-ove teške kategorije. Podsjetimo, Lewis je priliku imao na UFC-u 230, ali tadašnji prvak Daniel Cormier pobijedio ga je gušenjem u drugoj rundi.

https://www.instagram.com/p/CJOcsdalL77/

Zbog toga je iznio ideju borbe protiv Ciryla Ganea (30, 8-0), sjajnog Francuza koji je do sada suvereno prošao kroz sve svoje protivnike. Posljednji od njih prošlog je mjeseca bio Jairzinho Rozenstruik.

– Ne znam na koji način UFC misli graditi Ganea, žele li ga možda već sad baciti u ozbiljne poslove. U posljednje vrijeme sam spominjan po pitanju njega, jer su ljudi govorili kako borba njega i Rozenstruika ipak nije bila lošija nego ona Francisa i mene – rekao je Lewis, bocnuvši Ganea zbog premalo agresivnog stila borbe.

Gane je brzo odgovorio Lewisu.

– Ako mi borba protiv Lewisa bude odgovarala, nemam ništa protiv nje. I svakako bih se trudio završiti tu borbu prije kraja. Uvijek je dobro završiti borbu prije kraja i to bih napravio ako mogu – rekao je Gane u razgovoru za MMA Junkie, dodavši:

– Vidjeli ste borbu između Blaydesa i Lewisa. Da Blaydes nije previše išao hrvati, vjerojatno bi dobio borbu. No, napravio je tu jednu pogrešku i bilo je dovoljno da Lewis to iskoristi. Ne bih sigurno u tu borbu išao na način kao Blaydes. Lewis možda nema puno vještina, no on je opako opasan tip. S jednim udarcem može završiti borbu i na račun tog jednog udarca je drugi borac ljestvice izazivača. On je jako opasan tip.

https://www.instagram.com/p/CMPOlZRBcib/

Ipak, Gane je svjestan da mora još trenirati i ne želi se boriti prije ljeta. Ne završava protivnike i zbog toga ga je kritizirao čelnik UFC-a Dana White.

– Možda ne bih bio sad odmah raspoložen za tu borbu jer nikad se nisam na pravi način posvetio svojoj snazi. Ako ćeš raditi na snazi, onda trebaš otprilike dva mjeseca da se posvetiš samo tome. Mogao bih prihvatiti tu borbu u lipnju ili srpnju – zaključio je ‘Bon Gamin’.

Pobjeda protiv Rozenstruika dovela je Ganea na četvrtu pozicije ljestvice izazivača.

Prošli članak

Dos Santos: Dajte mi Fedora!

Sljedeći članak

Abdelaziz: Chimaev želi trenirati s aligatorima i morskim psima

Preporučeno
Total
0
PODIJELI