Gaethje ljutit: Trenirao sam za borbu protiv Chandlera i sad odjednom nisam u igri

Poznati MMA “insajder” i novinar Ariel Helwani otkrio je prije nekoliko dana kako UFC radi na borbi Justina Gaethjea (32, 22-3) i Michaela Chandlera (34, 22-5) za novog prvaka lake kategorije.

Štoviše, Helwani je tvrdio kako su spomenuti borci već pristali na borbu i čekao se samo završni paraf. No, jučer se sve promijenilo, nakon što je potvrđeno kako će se spomenuti Chandler 15. svibnja boriti protiv Charlesa Oliveire (31, 30-8-1NC) za UFC titulu.

https://www.instagram.com/p/CMnIwPqpm8I/

Gaethje je u cijeloj situaciji ispao “pedro” i sad se oglasio putem Twittera.

“Ustao sam se jučer s ciljem da treniram za borbu protiv Chandlera koja bi se održala 15. svibnja, očekivajući kako svaki trenutak mogu dobiti ugovor o borbi. Danas se to nije dogodilo. Ne znam što ću sad iduće napraviti, ali nekako mi se sviđa ovaj osjećaj. Bio je to dobar dan na sparinzima”, ustvrdio je ljutit Gaethje pa ipak nešto smirenije dodao da je zadovoljan treninzima koje je odradio.

Nije za Gaethjea sve izgubljeno. Potencijalni protivnici mogli bi mu biti Dan Hooker, Rafael Dos Anjos i Paul Felder. UFC-ovi “matchmakeri” očito su procijenili da je Gaethjea svoju šansu za naslov prvaka pošteno dobio protiv Khabiba pa je izgubio borbu, a na novu priliku će morati malo pričekati.

Prošli članak

Conor poručio Khabibu: Ne zaboravi tko te stvorio!

Sljedeći članak

Javila se borkinja koja se srušila na vaganju: 'Skidanje kilograma je bilo najlakše ikad'

Preporučeno
Total
0
PODIJELI