Furyjev promotor napao Andy Ruiza: ‘Osramotio je cijeli boks’

Instagram
Instagram

“Andy Ruiz Jr. osramotio je sebe i cijeli sport time što se nije pravilno pripremio za nastup na jednom ovakvom nivou. To što si teškaš ne znači da nemaš obavezu prikazati određeni nivo tjelesne spreme. Da, bio je on težak i prvi meč, ali ovo je bilo smiješno. Kad je stao na vagu on je doslovno bio slon u prostoriji.”, napisao je Warren u komentaru koji je postavio na svoju osobnu web stranicu.

Čovjek koji se brine o karijeri Tysona Furyja, ali i boksača poput Daniela Dubiosa, Josha Warringtona ili Carla Framptona, smatra da je Ruiz apsolutno podbacio u onome što bi prvak trebao biti. Rezultat je bio višestruko poražavajuć po njega.

Instagram

“Profesionalni sportaši imaju obavezu onima koji gledaju osigurati pravi doživljaj i natjecanje na pravom nivou što će im biti privilegija gledati. Ono što su dobili je tip koji je doslovno sam sebe eliminirao s pozicije svjetskog prvaka. Krivnja je jedino njegova, jer on nije imao noge kojima bi uspio na bilo koji način parirati Joshui.”, objasnio je, da bi još kratko dodao:

“Ono što smo vidjeli bila je sramota za pojaseve koje je branio. U intervjuu prije meča je rekao kako je ostvario svoj san. Ako mu je san bio osvojiti titule, a onda se glupo osramotiti, on je uistinu postao stvarnost.”

Ruiz je odmah nakon meča zatražio treći susret, no nakon onakve izvedbe njega će teško dobiti. Jednostavno je kod fanova ubio želju da ga u skorije vrijeme gledaju u tom meču. Da bi došao barem do pokušaja vratiti se tamo gdje je bio prije nego je ušao u ring Diriyah Arene, morat će ostvariti koju impresivnu pobjedu u 2020. godini.

Prošli članak

Marović teško nokautiran u KSW debiju

Sljedeći članak
Instagram

Canelo ušao u 2020. kao najbolji boksač svijeta prema Boxrecu

Preporučeno
Total
0
PODIJELI