Fury luduje po Twitteru! Obrušio se na Jonesa, Rogana i Ngannoua

Foto: Instagram

Gotov je godišnji. Riječi su to Tysona Furyja koji je na društvenim mrežama ponovno aktivan, a ovoga puta mete su mu Jon Jones, Francis Ngannou i Joe Rogan. Sve ih je redom napao u nekoliko videa.

– Nisam bio na Instagramu neko vrijeme. Bio sam na godišnjem, odmarao sam, jeo sam, trenirao sam i radio sam sve ostalo. Ali želim vam ovo reći: Nokautirat ću sve ove tipove i spreman sam za borbu. Nisam se borio od prosinca (12. mjesec), ali to nije moja krivnja. Htio sam se boriti protiv ‘midgeta‘ Usyka, ali on se nije htio boriti. Pokušao sam ugovoriti meč i protiv ‘AJ-a‘ (Anthony Joshua), ali on se također ne želi boriti. Pokušavam se boriti sa svima, Andy Ruiz tražio je 20 milijuna dolara. Suludi mali gad, ne znam tko će mu toliko dati. Tko je dostupan? Možda Zhang? On je bio otvoren za borbu, ali Joyce je zatražio svoj revanš i ništa od toga. Spreman sam boriti se s bilo kime, bilo kada i bilo gdje. Jedva čekam boriti se protiv Usyka, ‘AJ-a‘, tko god bio, razvalit ću te, jer ja sam najopasniji tip na svijetu – rekao je Fury.

U nastavku je ‘biranim’ rječnikom govorio o Joe Rogan, Jonu Jonesu te Francisu Ngannouu.

– Čuo sam Rogana kako govori nešto o meni, ali nisam bio aktivan na društvenim mrežama i nisam odgovorio tom malom, ćelavom ‘midgetu‘. Čuo sam da je izjavio kako bi me Jon Jones razvalio da se nađemo u istoj prostoriji. Ne bih se složio. Ne postoji čovjek koji bi me mogao ‘razvaliti‘. Što god da se dogodi u toj prostoriji, ja bih bio taj koji je izašao iz prostorije. Nikakav problem – zaključio je Fury.

No, Jones mu nije ostao dužan. Odgovorio je na ove prozivke od strane osebujnog Gypsy Kinga.

– Hej, Tysone. Čini se da te Joe pogodio u živac. Priznat ću da si nedodirljiv u ringu (u boksačkom meču, op.a.), ali nemojmo to pobrkati s onim što bi se dogodilo ako bi ti kročio u moj kavez. Ako želiš razriješiti neka od svojih pitanja, nazovi Danu. Ja ću ti pomoći – kratko mu je odgovorio Bones.

Prošli članak

Adesanya prognozirao meč Blachowicza i Pereire: 'Pretući će ga'

Sljedeći članak

Conor ulazi u USADIN proces testiranja! Borit će se krajem godine

Preporučeno
Total
0
PODIJELI