[FOTO] Soldić slomio Mamedu kosti lica: Khalidovu su ugradili metalnu pločicu!

Foto: KSW/Facebook/Twitter

Fenomenalni Roberto Soldić (26, 20-3) pobijedio je legendarnog Mameda Khalidova (41, 35-8-2) nokautiravši ga u drugoj rundi pa je tituli iz velter kategorije dodao i onu iz srednje, a samu pobjedu nije proslavio, već je pozvao publiku da u tišini isprate sve što se događa s Mamedom i tako odao počast legendi sporta i organizacije.

A nakon što ga je ‘RoboCop’ zakačio krošeom i dovršio ground and poundom i nije bilo lijepo vidjeti kako je poljskom Čečenu šiknula krv iz nosa kad su mu pružali pomoć, a odmah nakon meča zaputio se u bolnicu.

Dijagnosticirali su mu frakturu nekoliko kosti na licu.

– Informacije su točne u vezi s ozljedom koju je Mamed Khalidov zadobio nakon KSW-a 65. Doživio je slomljenu orbitalnu kost i višestruke prijelome te mu je kao rezultat ugrađena metalna pločica. Trenutno za njega skrbe neki od najboljih liječnika u Poljskoj, operacija je uspjela i očekuje se potpuni oporavak. Mamedovo raspoloženje je dobro, međutim, nije određen vremenski period oporavka i u narednim mjesecima će biti pomno praćen –  potvrdio je sportski direktor KSW-a Wojslaw Rysiewski.

Khalidovu su ugradili metalnu pločicu, a pitanje je hoće li se uopće veteran vraćati u kavez nakon ovakvog poraza i ozljede. Bilo kako bilo, Soldić je najavio nove stvari, a to je pohod na pojas prvaka poluteške kategorije.

Tomasz Narkun (32, 18-4)! Želim biti trostruki prvak. Ozbiljan sam. Želim se boriti sa svima, volim ovaj osjećaj. Znam kako je izgubiti. Gubio sam i pobjeđivao. Volim ovu igru i želim biti trostruki prvak. Takav izazov daje mi motivaciju. Trebaju mi velika imena i tek sam onda motiviran – rekao je nakon pobjede.

Na tu će borbu još malo pričekati jer će Narkun već 15. siječnja u kavez protiv Rusa Ibragima Chuzhigaeva (30, 15-5).

Prošli članak

Oliveira ipak 'pjeva kako Dana svira': 'Conor me izazvao, onda idemo organizirati tu borbu!'

Sljedeći članak

Ngannou razočaran riječima bivšeg trenera: 'To su već zle optužbe, a ne poštena igra!'

Preporučeno
Total
5
PODIJELI