Forgač nakon KSW-a 56: ‘Malo su navukli, želimo revanš u Areni Zagreb!’

Instagram

Od trojice boraca iz zagrebačkog American Top Teama koji su nastupali na KSW-u 56, pobijedio je ‘samo’ Filip ‘Nitro’ Pejić (28, 15-4). Bila je to nevjerojatna izvedba u 13 sekundi kojom je ‘uspavao’ Sebastiana Rajewskog (28, 9-6), a iako je izgledalo da će to biti večer ATT-a, Ivan Erslan (28, 9-1-1) i Francisco CroataBarrio (31, 6-3) nisu uspjeli doći do pobjeda.

Bilo kako bilo, ostavili su odličan dojam te svakako vrijedi istaknuti da će imati još mnogo toga za reći u poljskoj organizaciji. A imao je što za reći i njihov trener Dražen Forgač nakon priredbe.

“Filip Pejić top, Francisco Albano Barrio u najmanju ruku neriješeno, Ivan Erslan odličan prvu rundu, mala tehničko – taktička greška u drugoj i ovom se otvorilo neviđeno. Roberto Soldić stroj. Znači Poljska – Hrvatska 2-2 s tim da su malo i navukli. Hoćemo revanš u Areni Zagreb iduće godine kad prođe ovo smeće od korone.”, napisao je na Facebooku popularni ‘Forgy’.

Ne sumnjamo da će se revanš i dogoditi kad se situacija malo smiri, a vjerujemo da će tad i prednost otići na hrvatsku stranu.

Prošli članak
Instagram

Furyjev brat Tommy brutalno nokautirao protivnika, no događa mu se isto što i Hrgoviću

Sljedeći članak

Velika najava: Soldićev meč karijere u pulskoj Areni?!

Preporučeno
Total
0
PODIJELI