FNC videom najavio dugo očekivani okršaj: Vrtačić i Barbir oči u oči za pojas srednje kategorije!

Foto: FNC

Trebali su se boriti još u travnju prošle godine na finalu ‘Armagedona’, ali je Andi Vrtačić (27, 2-0) morao otkazati nastup zbog ozljede kralježnice. No, godinu i pol kasnije saznat ćemo pobjednika u meču protiv Đanija Barbira (23, 4-0-1) koji će se održati na sedmoj priredbi Fight Nation Championshipa 3. rujna u pulskoj Areni za pojas srednje kategorije (-84 kg) organizacije.

Uzeo je svojevremeno borac iz zagrebačkog American Top Teama trofej osvajača prve sezone ‘Armagedon Jamnica Pro Sport’ MMA lige, ali nije bilo zadovoljan načinom koji je došao do njega. Znao je da ima još nešto za riješiti s borcem iz pulskog Trojana, a Vrtačić se vratio u kavez godinu dana nakon ozljede pobjedom protiv Zorana Đođa (34, 13-20-1-1).

– Nešto se šuška da se ne želi boriti protiv mene, ali ta će se borba održati pa makar išao za njim u najudaljeniji kutak svijeta – poručio je tad pulski vatrogasac.

Ta se borba trebala održati i u kavezu poljskog KSW-a jer je poljska organizacija trebala doći u Hrvatsku, ali zbog korona virusa je propao i taj plan. Stvari je u svoje ruke preuzeo FNC i izbacio spektakularnu najavu za meč koju možete pogledati OVDJE.

Godine su prošle, a nova prilika za meč je došla. I to na najboljoj mogućoj pozornici za ‘moderne gladijatore’. Vrtačić će imati ‘prednost domaćeg terena’, a Barbir može pokazati zašto ga se smatra jednim od najvećih regionalnim MMA potencijala i uzeti pojas srednje kategorije.

Prošli članak

[VIDEO] Pogledajte kako je prije točno 26 godina Bruce Buffer prvi put bio u ulozi najavljivača!

Sljedeći članak

'Joker' Ilić žestoko isprozivao Vemolu te mu poručio: 'Želiš pakao? Ja sam u paklu cijeli život'

Preporučeno
Total
1
PODIJELI