FNC se opasno pojačava? Dva ponajbolja borca na Balkanu povezuju se s organizacijom

Rapidan rast FNC-a više nije nikakva novost. Iako iz priredbe u priredbu podižu razinu kvalitete, uvijek pronalaze prostora za dodatno poboljšanje. Ljetnog odmora nema za čelnike organizacije pa se ubrzano radi na pojačavanju rostera. Čelnik FNC-a, Dražen Forgač, zagolicao je maštu obožavatelja objavivši sliku sa Robertom Soldićem (29, 20-4-1) i njegovim menadžerom. Prije toga je u jednom intervjuu najavio i nastup Ivana Erslana (32, 14-3-1) pod okriljem najbolje organizacije u ovome dijelu Europe.

OVDJE pogledajte Forgyjevu objavu sa Dijakovićem i Soldićom.

– Ivan Erslan je prešao u FNC i potpisao je ugovor. Tu i ostaje dok ne dobije neku spektakularnu ponudu, primarno UFC-a – rekao je Forgy u intervjuu za MMA Respect.

Što se Erslana tiče, on je već bio u kavezu FNC-a i to čak dva puta. Oba puta je slavio, tako da mu FNC-ov kavez nije stran teren.

Roberto Soldić se našao u slijepoj ulici potpisavši za ONE FC. Naime, on preko godinu dana nije zakoračio u kavez azijske organizacije, a pitanje je i hoće li više. FNC bi mu bio sjajna prilika da se vrati u natjecateljsku formu te da nastupi pred domaćom publikom nakon dugo vremena.

Prošli članak

Unatoč ekspresnom porazu od Fishera, Alen Babić je ostvario najveću zaradu u karijeri!

Sljedeći članak

'Posljednji ples' Mladena Brestovca! Hrvatski borac dočekuje Nijemca na Gloryju u Zagrebu

Preporučeno
Total
0
PODIJELI