FNC pustio u prodaju ulaznice za priredbu u Karlovcu!

Foto: FNC

Nakon spektakularne priredbe u Zaboku, polako se sve sprema za nadolazeći event u organizaciji Fight Nation Championshipa! Priredba ‘FNC 6’ održat će se u ‘gradu na četiri Rijeke’, u središnjoj Hrvatskoj, a ponajbolje regionalne borce ovaj će put ugostiti – Karlovac!

Nakon što smo saznali neke mečeve poput onog za teškaški pojas između Ivana Vitasovića (9, 5-1) iz pulskog Trojan Teama protiv iskusnog Olija Thompsona (42, 21-14), a tu je i okršaj Marija Žgele (25, 6-2) protiv borca iz kampa UFC borca Aleksandra ‘Rocketa’ Rakića (30, 14-2) koji se borio u kavezima KSW-a Bellatora, a riječ je o Yannicku Bahatiju (32, 9-6).

Sve bi trebao predvoditi najpopularniji regionalni borac Vaso ‘Psihopat’ Bakočević (32, 40-22), a sve je to na rasporedu 17. lipnja. Do tada još ima dovoljno vremena, a organizatori su danas u prodaju pustili ulaznice koje možete kupiti OVDJE putem sustava Eventim.

Uzbuđenja sigurno neće nedostajati, a iz Fight Nation Championshipa poručuju gledateljima da osiguraju svoju ulaznicu na vrijeme. Također, iste se mogu kupiti i na svim Petrol benzinskim postajama.

Prošli članak

Slijedi 'Gladiator Fight Night 7'! Finala prvenstva Hrvatske i profi mečevi: Vraća se Vrtačić i poznata Armagedon lica

Sljedeći članak

Jones potvrdio da će se boriti protiv Stipe! Otkrio i mogući datum održavanje meča

Preporučeno
Total
1
PODIJELI