FNC najavio veliku priredbu za kraj godine: Pejić stiže u FNC, vraća se Kosić, Vrtačić na Bosančića!

Foto: FNC

Filip ‘Nitro’ Pejić (30, 15-7-2) protiv Arlena ‘Benksa’ Ribeira (31, 12-4), Jakob Kosić (27, 2-2) protiv Đorđe Bukvića (23,3-2), Andi Vrtačić (28, 2-1) protiv Matije Bosančića (22, 2-0). Ako su ovo samo neki od mečeva koji nas čekaju na nadolazećoj, devetoj priredbi Fight Nation Championshipa u prosincu, zasigurno ćemo gledati pravi spektakl za kraj godine!

Nakon operacije nosa debi u FNC-u imat će ‘Nitro’, beskompromisni borac koji traže na povratničke staze nakon tri poraza u kavezu poljskog KSW-a. Protivnike ne bira pa će ga tako ovaj put čekati veoma opasni Brazilac Arlen ‘Benks’ Ribeiro (31, 12-4) kojeg smo upoznali na spektakularnoj priredbi u Puli gdje je u prvoj rundi gušenjem slavio protiv Kerkera Silve (35, 6-4).

Foto: FNC

Sunaslovna borba večeri bit će ujedno i povratak dečka iz Trnskog u kavez nakon godinu i pol dana. A Jakob Kosić imat će sve samo ne lagan zadatak jer ga čeka neugodni Đorđe Bukvić koji u FNC-u ima dvije pobjede i jedan poraz te svakako pretendira na vrh kategorije koja još nema okrunjenog prvaka. Ovaj je dvojac vlasnik titule nokauta godine organizacije – 2020. dobio ga je Kosić za nokaut protiv Rifata Pruševića, a prošle godine bio je to Bukvićev nokaut protiv Aleksandra Mihailovića (24, 3-2) čiji je povratak također najavio FNC.

Tu je i meč u srednjoj kategoriji gdje bivši izazivač za titulu ide na nadolazeću mladu nadu. Veliki je ulog pred njima – Andiju je ovo novi veliki ispit i mogući ekspresni povratak na mjesto izazivača, dok je upravo Matija onaj kojeg mnogi fanovi svrstavaju kao mogućeg idućeg izazivača za titulu koju drži Đani Barbir (25, 5-0).

Ovo je samo dio što najbrže rastuća MMA organizacija u ovom dijelu Europe donosi kao poslasticu za kraj godine, a uskoro ćemo saznati i gdje ćemo to moći pratiti. Spektakl je zagarantiran, a imat ćemo pravi vatromet i prije Nove godine!

Prošli članak

Šteta! Bažant se odlično predstavio u kavezu Cage Warriorsa, izgubio podijeljenom odlukom sudaca

Sljedeći članak

[INTERVJU] Ante Delija prije PFL finala: 'Naučio sam iz prošlog finala, idem po milijun dolara'!

Preporučeno
Total
1
PODIJELI