FNC bira najbolju borbu godine: Evo koje su borbe ušle u uži krug

FOTO: Marko Andrijašević

Protekla godina bila je prepuna akcije, a gledatelji su mogli uživati u fantastičnim uparivanjima koje je pružio FNC. Dobili smo i tri prvaka, a u ovoj godini će se taj popis i proširiti. Zaista, teško je pronaći borbu koja nas je najviše oduševila, ali FNC je izdvojio četiri najbolje.

Prva na popisu je borba Danijela Bažanta (31, 7-4) i bivšeg UFC borca, Ronyja Jasona (38, 15-10-1). Gledali smo rat u pet rundi koji je bio prepun preokreta, a naš borac je na kraju napustio kavez s podignutom rukom i pojasom prvaka perolake kategorije oko struka.

Druga na popisu borbi je okršaj između, po mnogima, najvećeg talenta na ovim prostorima, Marka Bojkovića (20, 3-0) i neugodnog i izdržljivog Gruzijca, Luke Giorgadzea (5-1). Uistinu, bila je to dominacija od strane srpskog borca, a na kraju je slavio jednoglasnom odlukom sudaca. Ako uzmemo u obzir da je Bojković u oktogon ušao s ozljedom noge, onda je ova izvedba još impresivnija. Ne možemo dočekati njegov povratak.

Još jedna borba koja se dogodila u Zaboku se našla na popisu. Ovoga puta pravi rat su priuštili Đorđe Bukvić (4-2) i Pleurat Smajli (3-3). Njih dvojica odradili su impresivan meč koji je podignuo publiku na noge. Iako je u toj borbi Bukvić bio favorit, Smajli je pokazao kako je i dalje izuzetno opasan borac. Na kraju je slavio jednoglasnom odlukom sudaca.

I na kraju ovoga popisa ponovno susrećemo ime Đorđa Bukvića. Naravno, radi se o nokautu godine u FNC-u, a on je stigao u Sisku na FNC 10 priredbi. Dugo najavljivan okršaj Bukvića i povratnika, Jakoba Kosića (2-2), opravdao je očekivanja. Bukvić je sjajnim high kickom pobijedio Kosića te je istaknuo kandidaturu za potencijalni napad na pojas.

Za borbu godine, možete glasati OVDJE.

Prošli članak

[VIDEO] Dana White se oglasio nakon sukoba sa ženom: 'Ne diže se ruka na ženu, nema izlike..'

Sljedeći članak

Jake Paul prešao u MMA! Potpisao za PFL i najavio novu diviziju koja će posebno zarađivati

Preporučeno
Total
1
PODIJELI