‘Fila’ se javio nakon poraza od Neferanovića te ga pohvalio: ‘Čestitam mu, izvukao se iz nokdauna i pobjedio’

Ovo je bila borba koja je podigla publiku u Karlovcu na noge! Sudar Vlade i Vladimira bio je zaista uzbudljiv i on je otišao u korist onog iz Hrvatske. Vlado Neferanović (7-7), bio je bolji od Vladimira ‘File’ Filipovića (31, 10-4), jednoglasnom odlukom sudaca. Fila se javio nakon poraza te je zahvalio svima, a posebno je pohvalio svojeg protivnika.

– Nažalost, izgubio sam odlukom sudaca. Imao sam svojih trenutaka, koje nisam iskoristio u svoju korist. Vladimir je veoma čvrst borac. Bio je u nokdaunu, a izvukao se i iz armbara i trianglea. Čestitam mu na pobjedi. Hvala svima na podršci, FNC je ‘high level’ organizacija i hvala im na mogućnosti da se borim nakon četiri godine. Posebno bih se zahvalio svojem timu. Pozdravljam vas sve – napisao je Filipović na Instagramu.

Screenshot/ Instagram

Nije išlo kako je on želio, ali pružio je sjajnu borbu. Uz činjenicu da ga nije bilo četiri godine, odradio je odličan meč i nema za čim žaliti. Naravno, mora se pohvaliti i Neferanovića, koji je pokazao izniman talenat i sigurni smo da je pred njim svijetla budućnost.

Prošli članak

[VIDEO] KSW 71 vaganje: Intezivno između Rozalskog i Zimmermana, Szpilka spreman za revanš s Radchenkom

Sljedeći članak

Ziolkowski uz puno muke obranio titulu lake kategorije, Rozalski izgubio na KSW-u 71

Preporučeno
Total
1
PODIJELI