Ferreira nije nikakav ‘Problem’: Delija pobijedio u prvoj rundi i ušao u finale PFL turnira!

Foto: PFL/YouTube/Screenshot

Kakva dominacija! Samo se tako može opisati meč Ante Delije (32, 22-5) protiv Renana Ferreire (32, 9-4) u kojem je dubrovački borac slavio prekidom nakon ground and pounda u prvoj rundi i osigurao finale PFL-ova teškaškog turnira i meč za milijun dolara!

Nije se libio dubrovački borac i inicirao prvu razmjenu, a nakon toga je pokušao srušiti Brazilca, no velik je to momak. Držao ga je Delija na žici minutu, a onda je uspio srušiti Brazilca i uhvatiti side mount. Krenuo je Ferreira na trokut, ali iskusno je to izbjegao Ante, a onda ga je kaznio mijenjanjem full i side mounta te ground and poundom.

A tražio je Ante priliku i onda probio blok borca čiji je nadimak ‘Problem’. Nije tu bilo nikakvog problema, ‘Hodajuća nevolja’ sve je završila teškim udarcima, a sudac je spasio Brazilca težih batina. Odmah je Ante pao na koljena i zaplakao od sreće te se izgrlio sa Stipom Drvišem i Mirkom Cro Copom Filipovićem te ušao u finale turnira.

A tamo ga čeka dobro poznato lice. Matheus Scheffel (29, 17-8) koji je u polufinalu slavio nokautom u trećoj rundi protiv Juana Adamsa (30, 10-5). Podsjetimo, u prvom kolu se upravo Scheffel borio protiv Delije, a tad je hrvatski borac slavio tehničkim nokautom u drugoj rundi. Finale je na rasporedu 25. studenog (11. mjesec).

Prošli članak

Stipe Brčić izgubio od prvaka Cage Warriorsa u prvoj rundi

Sljedeći članak

[VIDEO] Pogledajte još jednom Delijin nokaut i emotivnu proslavu pobjede!

Preporučeno
Total
15
PODIJELI