Ferguson se javio nakon poraza: ‘Isus nije tapkao. Odustati? Umiroviti?’

Bio je jedan od najboljih boraca lake kategorije, šest se puta spremao napasti Khabibov naslov, a sad ima tri poraza u nizu. Tony ‘El Cucuy’ Ferguson (37, 25-6) je nakon poraza od Justina Gaethjea (32, 22-3) izgubio i od sad već novog prvaka Charlesa Oliveire (31, 31-8-1), a ‘mjeru’ mu je uzeo i Beneil Dariush (32, 21-4-1).

Imao je nevjerojatan niz od 12 pobjeda i teško je bilo uopće zamisliti da bi se ovo moglo dogoditi. No, dogodilo se i što će sad biti s Tonyjem, veliko je pitanje. Prvi se put javio na Instgramu nakon poraza.

https://www.instagram.com/p/CO9fst-Bz0c/?utm_source=ig_embed

Objavio je nekolio fotografija s porukama. ‘Predati se? Umiroviti?’, pita se na prvoj, dok na drugoj kaže ‘Isus nije tapkao’. Nakon svega se javio i njegov protivnik koji nije mogao vjerovati što je sve Tony izdržao.

– Vidio sam mu grimasu, ušao je u zombie mode i počeo me udarati. Kako ne tapkaš na takav heel hook? Glasno se čulo kako mu je koljeno iskočilo. Vidio sam da je promijenio izraz lica pa se vratio na normalno. Upkick mu je bio jako dobar. Ne želim nagađati što mu se dogodilo, a nadam se da nije ništa s koljenom jer je to situacija u kojoj stradava – rekao je Dariush.

Prošli članak

Odlična noć za Hrvate u Elite MMA Championshipu: Slavili su Brčić, Bradarić i Zidar!

Sljedeći članak

Fury potvrdio: 'Jedva čekam razbiti Joshuu, datum je 14. kolovoza!

Preporučeno
Total
0
PODIJELI