Fedorova oproštajna borba u Moskvi pod velikim upitnikom!

Foto: Instagram

Vlasnik Bellatora, Scott Coker, oglasio se povodom oproštajne legendarnog Fedora Emelianenka (45, 40-6). Legendarni ‘Last Emperor’ svoj oproštajni nastup trebao je odraditi u Moskvi, ali izgleda da to više nije opcija. Scott Coker je u potrazi za drugim opcijama, ali teško će naći nešto što bi u istoj mjeri zadovoljilo Fedora, kao što je nastup u Rusiji.

– Definitivno se to neće desiti u Moskvi. Nećemo tamo napraviti Fedorovu oproštajnu borbu iz očitih razloga. Gledat ćemo da napravimo neko alternativno rješenje za ovaj meč – započeo je Coker.

Predsjednik Bellatora je opisao kakav su spektakl spremali napraviti, povodom oproštaja svoje superzvijezde.

– Planirali smo napraviti nevjerojatan spektakl u Moskvi. Nemam problem da vam ovo kažem, ali prvobitno smo imali odobrenje da tu priredbu napravimo na ‘Crvenom Trgu’, a po mom mišljenju bio bi to sjajan ispraćaj u mirovinu za najboljeg borca svih vremena. Sad se moramo okrenuti drugim opcijama i pronaći drugo mjesto, jer Fedor zaslužuje sjajan ispraćaj, samo još ne znamo gdje – rekao je Coker u intervjuu nakon Bellator 263 priredbe.

Vidjet ćemo što će Coker i Bellator smisliti, Fedor zaslužuje dostojan odlazak u mirovinu. Nadamo se da će naći posebno mjesto i posebnog protivnika za jednog od boraca koji su obilježili ovaj sport.

Prošli članak

Ankalaev rutinski do slavlja protiv Santosa, borac koji je pobijedio Adesanyu uzeo i drugu pobjedu u UFC-u!

Sljedeći članak

Irski boksač kojeg pamtimo po 'srednjem prstu' s Olimpijskih igara, poražen u velikom preokretu

Preporučeno
Total
17
PODIJELI