Erslan za FIGHTROOM: ‘Slomio je šaku na mojoj glavi, ali sve smo odradili taktički! Sljedeći protivnik? Možda Zawada’

Samouvjereno je najavio borbu, odlično raspoložen ušao u kavez, a onda dokazao da ga poraz u borbi za titulu nije pokolebao, već da je iz njega puno naučio. Ivan Erslan (29, 10-1-1) nokautirao je Przemyslawa Mysialu (38, 24-11-1) u prvoj rundi sjajnim overhandom i serijom uz žicu.

– Vidio sam kako ide borba dalje da mu je koncentracija slabila i kao da nije htio biti unutra, kao da je htio da sve što prije završi. Odradili smo taktički kako smo se dogovorili, sve je bilo po planu. Jednom me čak i srušio, nisam htio završiti na leđima i brzo sam se pridigao – govori nam Ivan pa nastavlja o nekim detaljima meča:

Foto: KSW

– Išao sam u njegovu jaču ruku i tu me pogodio s overhandom, tu je Forgy vikao da ne idem u tu stranu. S jednim me overhandom malo bacio van balansa, ali nisam ni u jednom trenu bio ‘izgubljen’, cijelo sam vrijeme bio svjestan svega. Imao sam u glavi taktiku, toga sam se držao i na kraju je završilo pobjedom. Poslije meča sam malo razgovarao s Mysialom i rekao mi je da je kod tog udarca slomio šaku na mojoj glavi – otkriva nam, očito, tvrda obrovačka glava.

Osim Dražena Forgača i Saše Drobca, u Ivanovom je kutu bio i brat Josip. A brat je bio i na meču protiv Jusufa Hajrovića na FNC-u 3 i Ivan je i tad pobijedio. Očito dobro djeluje na brata.

– Došao je buraz iz Irske samo zbog toga, sad ide s nama u Hrvatsku na zasluženi odmor. Ali da, on je tu i ja pobjeđujem – nasmijao se Ivan.

Foto: KSW

Nije ni skinuo bandaže Erslan, već je odmah išao u kut podržati kolegu iz American Top Teama, ali nažalost je Filip ‘Nitro’ Pejić (28, 15-5-2) izgubio od Salahdinea Parnassea (23, 15-1-1) gušenjem u drugoj rundi. – Da, išao sam Pejiću u kut, sve smo isplanirali od početka do kraja ad bude tako, i sve je bilo dobro dok mu ‘ova mačka’ nije uzela leđa. Odradio je najbolju borbu protiv Salahdinea, to mu je rekao i Kawulski (op.a. jedan od vlasnika KSW-a) da nikad nije vidio da se Parnasse povlači protiv nekog, to dosta govori koliko je bio spreman – jasno će Ivan koji je objasnio kraj meča:

– Stvarno je dečko klasa, pokazao je da je raznovrstan i da može gdjegod završiti borbu. To rušenje je njegova specijalka kad uzme leđa i eto, jednostavno je prebrzo to napravio. Lik je zvijer, Peja je imao najtežeg protivnika i nema se tu što puno razgovarati. Mislili smo da ćemo svi razvaliti, atmosfera je stvarno bila odlična, bili smo uvjereni u naše pobjede. Ali što je, tu je – idemo dalje. Malo odmora i vraćamo se u dvoranu – kaže poluteškaš iz ATT-a.

Foto: KSW

Za kraj, već je istaknuto kako ne misli žuriti i odmah najavljivati borbe za titulu. Tako će Tomasz Narkun (31, 18-4) još malo uživati u pojasu, a Erslan bi volio nastupiti na priredbi u Puli pred domaćom publikom.

– Spominjao se Martin Zawada (37, 29-16-1) iz UFD Gyma, mislim da bi on bio protivnik po mjeri. Nema žurbe za pojas, nije to prioritet. Sad treba trenirati, popraviti neke stvari i onda će sve doći na svoje – završio je Ivan Erslan.

Prošli članak

[FOTO] Pogledajte galeriju s KSW-a 61: Pobjeda Stošića i Erslana, porazi Kučinič i Pejića

Sljedeći članak

Pejić za FIGHTROOM: 'Dovršio me i skidam mu kapu. Uvjerio sam se da mogu raditi sa svakim, idemo dalje!'

Preporučeno
Total
0
PODIJELI