Erslan u napadu na titulu: ‘Spreman sam na kaos!’

KSW

Dok su ostali hrvatski borci uglavnom u mirnom tonu odradili sučeljavanje za KSW 56, naš Ivan Erslan (28, 8-0-1) imao je ‘vatreni’ izazov. On će pokušati do titule prvaka u poluteškoj kategoriji protiv Tomasza Narkuna (30, 16-3) u sunaslovnoj borbi večeri, a upravo je Poljak htio pokazati dominaciju na vaganju.

“Očekivao sam nešto tako, dobro sam se pripremio i bilo je zabavno. Bilo je zanimljivo, tenzije su se mogle rezati škarama u zraku. Svidjelo mi se i sretan sam kako je sve prošlo. U borbi se nadam pravom vatrometu. Vidjet ćemo što će borba donijeti, no ja sam spreman na kaos. Na kraju ćete čuti ‘and new’, vrijeme je da nakon pet godina dođe novi prvak”, rekao je hrvatski izazivač za Fight Site.

Pobijedi li Narkun, bit će to peta obrana titule u nizu. A uzme li Ivan pojas, bit će to ogroman uspjeh za hrvatski MMA.

“Mogu reći što god želim, ali sve će se vidjeti tek u borbi. Ja sam uvjeren u kvalitetu svoje borbe na nogama, a Tomasz je borac koji se voli potući. Tu vidim svoju priliku. Neće ovo biti nikakav brawl, bit će tehnički boks u kojem ću ga nadboksati.”, zaključio je Erslan za FS.

Prošli članak

Cro Cop poslao poruku podrške našim borcima na KSW-u 56

Sljedeći članak

[VIDEO] Kakav nokaut Pejića! 'Nitro' uništio Rajewskog za samo 13 sekundi!

Preporučeno
Total
0
PODIJELI