Erslan saznao protivnika na KSW-u u svibnju: Čeka ga poljski udarač i petorangirani poluteškaš!

Foto: KSW

Nedugo nakon što smo doznali da će se Ivan Erslan (30, 10-1-1) boriti na priredbi KSW-a u petom mjesecu, najbolji hrvatski poluteškaš sad je saznao da ga tamo čeka poljski borac Rafal ‘Kijana’ Kijanczuk (29, 11-4)!

Spomenuti je Poljak debitirao u KSW-u na prošloj priredbi i u prvoj rundi tehničkim nokautom slavio protiv Yanna Kouadje (8-5), a od 11 pobjeda tek je jednu dočekao sudačkom odlukom pa Ivan zna što može očekivati. No, i Erslan je nokauter pa bi takav završetak trebali gledati u ovoj borbi.

Foto: KSW

Podsjetimo, nakon što je u prosincu prošle godine nokautirao Henriquea ‘Frankensteina’ da Silvu (32, 16-8), trebao se Erslan vratiti u KSW protiv latvijskog borca Hasana Mezhieva (29, 12-0) krajem veljače, ali on je otkazao pa je sve bilo spremno za Caija Bittencourta (30, 14-7), ali Brazilac je završio u bolnici pa na kraju nije imao meč.

Ovaj bi put trebao imati više sreće jer je priredba na rasporedu 28. svibnja u poljskom Lodzu te oba borca imaju dovoljno vremena za kamp. Tako će Erslan nakon pomoći u kampu Aleksandru ‘Rocketu’ Rakiću (30, 14-2) koji će se 14. svibnja boriti protiv Jana Blachowicza (39, 28-9) za vrlo vjerojatno mjesto izazivača za titulu poluteške kategorije UFC-a, samo nastaviti sa svojim kampom.

Priredbu će predvoditi poljske legende – Mariusza Pudzianowskog (45, 16-7) Poljaci su uparili s bivšim protivnikom Roberta Soldića (27, 20-3), Michalom Materlom (38, 31-8).

Prošli članak

Goran Reljić saznao ime protivnika: Za mjesec dana ga u ACA-i čeka Rus u naletu!

Sljedeći članak

Teo Mikelić nastavlja biti aktivan! Protiv neugodnog Estonca traži iskupljenje za poraz na turniru četvorice

Preporučeno
Total
8
PODIJELI