Erslan otvoreno o meču protiv ‘Jokera’: ‘Išao bih s namjerom da ga ozlijedim. Prepolovio bih ga’

Foto: KSW/FNC

U glavnoj borbi FNC 11: Fight For Legacy priredbe nokautirao je Dirleija Broenstrupa (31, 17-11) u prvoj rundi, a Ivan Erslan (31, 13-2-1) je nakon toga po prvi put u potpunosti otvoreno progovorio i o mogućem meču protiv srpskog borca Aleksandra ‘Jokera’ Ilića (34, 15-5) s kojim su stvari očito prešle na osobnu razinu.

Gostovao je u emisiji net.hr portala između ostalog progovorio i o meču koji bi izazvao ogroman interes u regiji.

– Ne znam što bih rekao o Jokeru i tom meču. Prepolovio bih ga, realno. U kavez bih išao s opasnim namjerama da ga ozlijedim. Ne da mi ide na živce, nego njegov nastup i neke njegove izjave su totalna glupost – rekao je najbolji hrvatski poluteškaš pa zaključio:

– Dosad to nisam shvaćao osobno, ali sad shvaćam. Da ga negdje sretnem ne bih bio prijateljski raspoložen. Mislim da se taj meč neće dogoditi jer se on boji. Nikad to neće prihvatiti i pronaći će 100 razloga zbog kojih će taj meč izbjeći. Sutra se mogu s njim boriti ako to hoće, a mislim da bi to bio lagan posao za mene.

Ilić je pozvao Erslana da spusti kategoriju na catchweight od 88 kg ili čak sve do srednje kategorije (-84 kg), a kako Ivan kaže, skidanje kilograma njemu nikad nije predstavljalo problem. Stvari su se sad zaoštrile, a pitanje je što će na ovo imati reći – ‘Joker’…

Prošli članak

Plantić obranio pojas u Hamburgu! Pobijedio prekidom u posljednjoj rundi

Sljedeći članak

Vaso ugovorio novi meč! Bori se u boksu, ali s MMA rukavicama

Preporučeno
Total
0
PODIJELI