Erslan nokautirao Poljaka u prvoj rundi: Dajte mi Narkuna ili Chuzhigaeva, bit ću prvak u KSW-u!

Foto: KSW

Napokon smo dočekali stopostotni učinak u KSW-u! Nakon gušenja ‘Croate’ u drugoj, nokautom u prvoj rundi slavio je miljenik Reptila Ivan Erslan (30, 12-1-1) protiv Rafala Kijanczuka (29, 11-5) za veliko slavlje zagrebačkog American Top Teama!

Oprezno su borci krenuli u meč, a Poljak je pokušao middle kickovima u tijelo i low kickovima onesposobiti Erslana. Nakon dvije minute pokušao je Erslan s kombinacijom krošea pa u mahanju završio u giljotini, ali nije to bilo dovoljno čvrsto.

Nakon toga je borac iz Obrovca na žici krenuo s kažnjavanjem, a zatim je otišao na centar kaveza pa strašnim desnim krošeom dobro uzdrmao Poljaka, a zatim ga još jednom pogodio iznad uha i sve završio na podu!

Odmah je potrčao prema čelnicima KSW-a i poručio da će biti sljedeći prvak.

– Samo da ne zaboravim nekoliko stvari, prvo kad sam se pripremao rekao sam da ovo mogu napraviti samo s Bogom i ići ću na vrh svake planine. Drugo, za moju ženu i kćer, volim vas. Bio sam strpljiv, osjećao sam se jako dobro i ovo je za mene samo sljedeći level, želim velika imena u KSW-u. Rekao sam da volim Mameda jer je legenda, želim uzvrat s Narkunom ili želim Chuzhigaeva, izaberite, bit ću sljedeći prvak u KSW-u! – poručio je Erslan nakon pobjede.

Prošli članak

[VIDEO] Strašna ozljeda na KSW-u! Irskom borcu 'ispao' lakat u prvoj rundi

Sljedeći članak

[VIDEO] Pudzianowski ubojitim aperkatom poslao Materlu u 'carstvo snova'!

Preporučeno
Total
20
PODIJELI