[EKSKLUZIVNO] Jiri Prochazka samo za FR: I ja sam se izgubio na planini u Hrvatskoj. Idućeg protivnika neću birati!

Foto: Instagram

U Hrvatsku me dovodi kapetan mog broda jer već duže vrijeme vozi ovdje. Prijatelj mi je pa smo došli zajedno, a volim Hrvatsku jer sam kao dijete mnogo puta ovdje bio na odmoru. Jaka je to zemlja s prekrasnim planinama i prirodom, to mi se sviđa, javio se ekskluzivno za FIGHTROOM s ljetovanja na hrvatskoj obali prvak UFC-a u poluteškoj kategoriji, češki borac Jiri Prochazka (29, 29-3).

Nakon pobjede gušenjem u posljednjoj minuti meča protiv Glovera Teixeire (42, 33-8) uzeo je željeni pojas i otišao na zasluženi odmor. A jedna od destinacija je i Hrvatska.

Foto: Instagram

Kako je već bio ovdje, morali smo ga upitati za ‘legendu’ o češkim turistima koji se vole u japankama zaputiti na planine.

– Hahah, da, znam tu ‘legendu’. Trčao sam jednog dana u planinu, bila je dosta velika. Imao sam teških trenutaka jer nisam mogao pronaći put, završio sam na dijelu s oštrim kamenjem i trening se odužio na tri sata više od normalnog. Nije bilo nikoga pa je bilo malo rizično, bilo je daleko od grada – prisjetio se Jiri neugodne situacije.

Najboljeg hrvatskog poluteškaša Ivana Erslana (30, 12-1) tražio je UFC, a još nije poznato gdje će borac iz zagrebačkog American Top Teama nastaviti karijeru.

– Gledam hrvatske borce, ali trenutno sam fokusiran na svoj put u UFC-u. Ovaj put u Hrvatskoj neću trenirati, već ću se odmarati i uživati u slobodnom vremenu na brodu. Pojesti dobru hranu i dobro iskoristiti vrijeme – objasnio je.

Foto: Instagram

Kako je stigao u Hrvatsku na odmor, nismo ga željeli previše zadržavati te smo ga samo upitali o tome protiv koga ćemo ga ponovno gledati u kavezu.

– Kao što sam rekao, pozvao sam Glovera na uzvrat ako želi, ali tu su drugi dobri dečki poput Jana Blachowicza (39, 29-9) ili Magomeda Ankalaeva (30, 17-1) pa ću pričati s UFC-om o tome što je najbolje za mene. Nije me briga za sljedećeg protivnika, spreman sam za sve. Tako će biti jer ne želim birati protivnike, prihvatit ću bilo koga – zaključio je prvak poluteške kategorije.

Prošli članak

Borba 'biti ili ne biti': Alen Amedovski traži spas protiv UFC-ovog debitanta

Sljedeći članak

Roberto Soldić karijeru nastavlja u ONE Championshipu!

Preporučeno
Total
7
PODIJELI