Edwards dobio zamjenu za Chimaeva: Uskače Muhammad

Nakon što mu je borba protiv Khamzata Chimaeva po treći put otkazana, Leon Edwards (29, 18-3) je izrazio želju da ostane sudionik glavne borbe UFC Fight Nighta 187, koji se održava 13. ožujka.

UFC je želio da mu protivnik bude Colby Covington pa da pobjednik tog meča postane prvi izazivač u velteru, ali Covington je otkantao tu opciju. Colby je kazao kako on nije dobrotvor i da Edwards nije zaslužio borbu s njim.

Interes za borbu s britanskim borcem izrazio je Stephen Thompson, no na kraju je dogovor sklopljen s Belalom Muhammadom (32, 18-3). Belal nema puno za izgubiti. Ima niz od četiri pobjede, svladao je 13. veljače Dhiega Limu i krči svoj put prema vrhu divizije.

https://www.instagram.com/p/CK1ySy7hRGG/

Edwardsu će ovo biti prva borba još od srpnja 2019. godine, kad je savladao Rafaela Dos Anjosa. U jednom trenutku prošle godine je uklonjen s ljestvice velteraša, no tamo je vraćen nakon što mu je borba protiv Chimaeva ugovorena. Inače, Chimaev je trenutno u Las Vegasu, gdje je brigu za njegovo zdravlje odlučio preuzeti UFC.

Prošli članak

Bivši prvaci Aldo i Garbrandt zatražili međusobni okršaj

Sljedeći članak

Lewis: Blaydesa želim poslati na intenzivnu, a nakon toga ispljuskati Overeema

Preporučeno
Total
0
PODIJELI