Eddie Hearn odao priznanje Hrvoju Sepu! Naš boksač zna da može više: “Nisam zadovoljan, želim novu priliku”

Foto: YouTube/Screenshot/DAZN

Naš najbolji boksački poluteškaš, Hrvoje Sep (36, 11-1), doživio je svoj prvi poraz u karijeri protiv latvijskog boksača, Ričardsa Bolotniksa (32, 19-6). Njih dvojica odradili su iznimno atraktivnih 8 rundi, a Bolotniks je slavio jednoglasnom odlukom sudaca (78-75 x2, 77-75). Ovaj meč je bio dio Matchroomove priredbe u Barceloni, a vlasnik promocije, Eddie Hearn je jako zadovoljan nastupom ova dva boksača.

– Stvarno dobra borba u Barceloni! Kako ste vi bodovali – napisao je Hearn putem Twittera.

Sep je to podijelio putem društvenih mreža te je zatražio novu priliku. Nije bio zadovoljan svojim nastupom i smatra da može bolje od ovog što je ponudio protiv Bolotniksa.

– Eddie Hearn (gazda Matchroom Boxinga) bio je zadovoljan mojim dvobojem s Bolotniksom u Barceloni, ali ja nisam zadovoljan i želim novu priliku – jasan je bio naš boksač.

Očigledno je da je Hrvoje ostavio sjajan dojam u posljednjem meču. Ovo je njemu tek prvi poraz u profesionalnoj karijeri te se ne smije obeshrabriti. Vjerujemo da će dobiti novu priliku i pokazati sav raskoš svojeg talenta, kojeg očito posjeduje.

Prošli članak

Cain Velasquez prvi put se oglasio povodom incidenta! Zahvalio se na podršci te je dodao: "Priča se u ovom trenutku polako razjašnjava"

Sljedeći članak

Volkanovski u samom vrhu P4P ljestvice! Superzvijezde mu gledaju u leđa, a Adesanya misli da je najbolji u povijesti perolake kategorije

Preporučeno
Total
3
PODIJELI