Dva predstavnika iz regije na nadolazećem KSW-u: Bradarić ‘uletio’ dva dana prije meča, Krušić se vraća u kavez

Foto: KSW/YouTube/Screenshot

Mjesec dana nakon priredbe na kojoj su slavili Ivan Erslan (29, 10-1-1), Darko Stošić (29, 15-4), a izgubili Filip Pejić (28, 15-5) i Monika Kučinič (24, 1-1), slijedi nam nova priredba najjače europske MMA organizacije!

Na nadolazećem je KSW-u trebao nastupati samo jedan borac iz regije, ali na kraju će ih biti dvojica – jedan Slovenac i jedan Hrvat! Tako se nakon odlične predstave u Areni Zagreb 2019. godine protiv današnjeg prvaka bantam kategorije Sebastiana Przybysza (27, 8-2) sad u kavez vraća Lemmy Krušić (32, 20-7)!

Lemmy Krušić (desno); FOTO: KSW/YouTube/Screenshot

Srčani Slovenac borit će se protiv mladog Davida Martinika (23, 4-2) koji je posljednji meč odradio krajem siječnja kad ga je jednoglasnom sudačkom odlukom pobijedio Pavel Politylo (29, 6-2). Slovenac je na vagi imao 61.7 kg, dok je Martinik imao 61.3 kg.

A u poljskoj će organizaciji debitirati i hrvatski borac s minhenskom adresom Filip Bradarić (38, 5-3)! ‘Uletio’ je na priredbu dva dana prije iste jer je zbog privatnih razloga iz meča protiv poljske kickboks legende Tomasza Sarare (36) otpao Vladimir Tok (0-1).

Filip Bradarić (lijevo); FOTO: KSW/YouTube/Screenshot

Hrvatski je teškaš prihvatio izazov te se na vaganju pojavio s 108.9 kg, dok je njegov protivnik imao 103.3 kg, odnosno bio je lakši malo više od pet i pol kilograma.

Priredba počinje u subotu, 17. srpnja u 20 sati.

Prošli članak

[FOTO & VIDEO] Pogledajte posljednja sučeljavanja prije drugog četvrtfinala 'Armagedona'!

Sljedeći članak

[VIDEO] Upoznajte borce druge sezone FNC 'Armagedon Jamnica Pro Sport' MMA lige!

Preporučeno