[DOZNAJEMO] Minev se vraća u kavez FNC-a, radi se na meču s Lukom Milidragovićem!

Foto: Marko Torić/iklex

Prije godinu dana odličnom je predstavom u Osijeku slavio giljotinom krajem prve runde protiv Alberta Antića (20, 0-1), a nakon toga morao je na operaciju ramena. Oporavak je sad iza njega, osvajač druge sezone ‘Armagedon Jamnica Pro Sport’ MMA lige u lakoj kategoriji (-70 kg) Rusi Minev (25,1-0) vraća se u kavez Fight Nation Championshipa, a kako doznajemo iz izvora bliskog organizaciji, radi se na dogovaranju meča koji će oduševiti regionalnu publiku.

Rusi Minev – Foto: Marko Andrijašević

Zazivali su se među fanovima okršaji mladića koji se još trebaju dokazati, a jedan takav mogli bi dobiti i to u kavezu najbrže rastuće organizacije u ovom dijelu Europe. Naime, FNC talentiranog Bugara želi upariti s talentiranim Dubrovčaninom Lukom Milidragovićem (22, 2-0) kojeg nismo gledali od polufinala prve sezone ‘Armagedona’ i poraza od tadašnjeg osvajača Marka Bojkovića (20, 3-0) nakon dodatne runde.

Trebao je član Gladiator Teama nastupiti na petoj priredbi FNC-a u Zaboku, ali protivnik je tad otkazao pred samu priredbu pa je Luka ostao bez meča. Mnogi su se pitali gdje je Milidragović i kad će dobiti priliku, a sad bi ga mogli gledati u velikom povratku na scenu. Dvije i pol godine trenirao je dubrovački borac i čekao priliku, a sad je na njemu da prihvati okršaj protiv čvrstog i neugodnog Bugara.

Luka Milidragović – Foto: iklex

Bila bi to prava poslastica i zaoštravanje konkurencije u lakoj kategoriji FNC-a. Podsjetimo, organizacija ima tri prvaka – u teškoj (-120 kg), srednjoj (-84 kg) i perolakoj (-66 kg) kategoriji, dok su laka (-70 kg), velter (-77 kg) i poluteška (-93 kg) još u izgradnji. A Rusi i Luka mogli bi postati jedni od kandidata za napad na pojas…

Prošli članak

Denis Stojnić potpisao za Bellator: Uskoro će debitirati, vjerojatno u Dublinu ili Milanu

Sljedeći članak

Sjajni Portugalac koji je osvojio Zabok, potpisao je za FNC!

Preporučeno
Total
17
PODIJELI