[DOZNAJEMO] Darko Stošić bori se za titulu na Braveu! Čeka ga neporaženi borac iz Bahreina

Foto: KSW

Najavio je Darko Stošić (30, 17-5) da će se boriti u veljači, a iako smo svi očekivali novi okršaj u kavezu poljskog KSW-a, srpski će borac ipak nastupati pred domaćom publikom! Kako doznajemo, u main eventu Bravea 69 koji će 18. veljače održati u Beogradu borit će se protiv neporaženog borca iz Bahreina.

Poljska je organizacija predstavila poster s tri teškaša – bili su tu prvak Phil de Fries (36, 22-6-1), Viktor Pešta (32, 18-8) i Arkadiusz Wrzosek (30, 1-0), a pretpostavljalo se da će se protiv jednog naći i Stošić, no Darko je dobio veliku priliku u drugoj organizaciji. Napast će pojas teškaškog prvaka protiv Shamila Gazieva (32, 9-0).

Ruski borac nastupa pod zastavom Bahreina, a trenutačno je prema FightMatrixu 50. teškaš svijeta, dok je Stošić na 54. mjestu. Ima šest pobjeda nokautom, dva puta je protivnika prisilio na predajom, a prošle je godine u kavezu Aresa slavio i podijeljenom sudačkom odlukom.

Posljednji je put u kavezu bio 28. listopada prošle godine kad je u drugoj rundi nokautirao Pavela Dailidka (4-1), dok je Stošić u rujnu prošle godine također u drugoj rundi nokautirao Michala Kitu (42, 21-15-1).

Prošli članak

Nova porcija Vase i Pejića! FNC na društvenim mrežama podijelio njihovu prepisku

Sljedeći članak

Ilić ostao bez protivnika na Braveu: Srpski borac se na društvenim mrežama oglasio oko ovoga

Preporučeno
Total
28
PODIJELI