Dmitry Bivol bi rado odradio revanš s Canelom, ali ovaj put u drugačijim okolnostima

Foto: Screenshot/ Youtube

Proteklog vikenda svjedočili smo jednom od najvećih boksačkih iznenađenja u proteklih par godina. Neporaženi ruski borac, Dmitry Bivol (31, 20-0), nakon 12 rundi, nadboksao je Canela Saula Alvareza (31, 57-2-2). Kao totalni autsajder, Bivol je postao drugi borac u povijesti kojemu je to pošlo za rukom. Uspjelo je to prije devet godina Floydu Mayweatheru, za kojeg se smatra da je jedan od najboljih boraca u povijesti boksa. Dmitry bi želio odraditi revanš protiv slavnog Meksikanca, ali ovaj put u drugačijim okolnostima.

– Možda sljedeći meč bude protiv Canela. No, ovoga puta bismo se borili za njegove pojaseve u supersrednjoj kategoriji – rekao je Bivol.

Njih su se dvojica sada borili u poluteškoj kategoriji. Canelo je pokušao napasti WBA pojas, kojeg i dalje drži Bivol. Ruski borac bi morao skinuti kilograme za meč u supersrednjoj kategoriji što bi mu se isplatilo i zbog prestiža, ali i zbog financijskog dobitka kojeg taj meč nosi. Sve u svemu, Bivol se vinuo među najveće boksačke zvijezde u svijetu i pokazao da je boks opasna igra, u kojoj je sve moguće.

Prošli članak

Jake Paul reagirao na težak poraz 'El Cucuya': "Ovo nije smiješno, ovo je tužno"

Sljedeći članak

Legendarni Mike Tyson oslobođen od tužbi za incident u avionu! Tužiteljstvo je zaključilo da je 'Iron Mike' bio isprovociran od strane napadača

Preporučeno
Total
2
PODIJELI