Dillashaw se javio nakon operacije: ‘Spreman sam se boriti za titulu početkom iduće godine’

T.J. Dillashaw (35, 17-4) je u povratničkoj borbi slavio jednoglasnom sudačkom slavio protiv Coryja Sandhagena (29, 14-5) te se ekspresno vratio u vrh kategorije, a pretpostavlja se da će mu iduća borba biti protiv pobjednika meča između prvaka bantam kategorije Aljamaina Sterlinga (32, 20-3) i Petra Yana (28, 15-2) čija je borba na rasporedu 30. listopada.

Međutim, Dillashaw se prije svega mora oporaviti jer je 35-godišnji Amerikanac doživio puknuće meniskusa te stražnjih križnih ligamenata lijevog koljena.

– Gotovo je sve u koljenu napuklo, osim, srećom, prednjih križnih ligamenata. Sretan sam rezultatima jer bih se od operacije prednjih križnih oporavljao barem devet mjeseci, a sad me do novih treninga čeka tri mjeseca oporavka. Spreman sam se boriti za titulu početkom iduće godine – rekao je T.J. u podcastu kod Brendana Schauba.

A u sve bi se mogao umiješati i Jose Aldo (34, 30-7) koji je jednoglasnom sudačkom odlukom slavio protiv Pedra Munhoza (34, 19-6-1). Najavio je pohod na titulu, a sljedeći s kim bi volio u kavez je upravo T.J. Dillashaw.

– Za mene bi odlična bila borba protiv T.J. Dillashawa, to bi bilo odlično i to je ono što svi očekujemo. Nakon što sam izgubio borbu za pojas shvatio sam da trebam nove stvari u repertoaru i to sam učinio. Počeo sam trenirati boks u brazilskoj mornarici, popravio sam udarce – rekao je brazilski borac.

Pitanje je hoće li se Dana White odlučiti dati priliku brazilskoj legendi protiv američkog povratnika, a možda bi i to mogla biti borba za idućeg izazivača za titulu bantam kategorije.

Prošli članak

Johnson objasnio kako je došlo do meča protiv Fedora: 'Ili misli da će me ekspresno nokautirati, ili jer sam ratnik'

Sljedeći članak

Jonesov trener objasnio: 'Stipe ne motivira Jona, ta mu borba ne predstavlja izazov'

Preporučeno
Total
0
PODIJELI