Delija veliki favorit prema kladionicama, Brazilac jasan: Nokautirat ću tipa, nema dobar tajming!

Foto: PFL

Sati prolaze, a sve je bliže nastup Ante Delije (31, 19-5) u teškaškom turniru PFL-a! Vaganje i posljednje sučeljavanje je odrađeno, a stigli su i koeficijenti kladionica prije meča. A oni pokazuju kako je ‘Hodajuća nevolja’ veliki favorit u ovom meču.

Točnije, favorit je s jednakim koeficijentom kao što je bio u meču protiv Bruna Cappelozza (32, 14-5), a tad je, nažalost, izgubio na startu turnira. Ove godine opet se kvota kreće 1,15-1,20 na hrvatskog borca, a s druge mu strane ponovno stoji Brazilac na čiju je pobjedu koeficijent 4,50.

Ovaj je put riječ o Matheusu Scheffelu (29, 15-7) koji se na vagi pojavio sa 114.1 kg, odnosno dva kg više od Delije (112.1 kg), a kako je sam otkrio – uopće nije trebao biti u teškaškom turniru.

– ‘Ideja mog menadžera bila je da me ubace u turnir poluteškaša, ali došlo je do nekakve konfuzije u razgovoru između svih predstavnika te su nam ponudili mjesto u teškoj kategoriji. Uzeo sam ga bez razmišljanja. Osjećam se jako brzo u teškoj kategoriji. Mislim da mi je to glavna prednost u ovoj kategoriji. Osjećam se daleko bolje sada nego što sam se osjećao uoči Contender Seriesa, zato što smo već unutra – rekao je Brazilac za MMA Fighting.

A već je popratio Antu prošle godine i vjeruje da zna što mu je činiti. Smatra da može iznenaditi svijet kao što je to svojevremeno napravio Cappelozza.

– Prošle godine nisam još niti bio u pregovorima s PFL-om, a gledao sam borbu Delije i Cappelozze te sam se već tada zamišljao kako se borim protiv Ante. Onog trenutka kad sam potpisao za PFL, znao sam da će on biti moj protivnik u debiju. Čvrst je borac, ali radi se o stilski dobrom protivniku za mene. Pobjedom protiv njega, pokazat ću zašto sam ovdje. Autsajder sam jer sam prešao u višu kategoriju, ali volim se boriti u toj ulozi. Mislim da ću nokautirati ovog tipa. On voli otvorene razmjene, ali nema dobar tajming na nogama. Ako se upusti u razmjenu protiv mene, a ja ga pogodim, on ide dolje. Jako je čvrst i ima veliko srce, ali prima previše udaraca – zaključio je brazilski borac.

Podsjećamo, Delija je posljednja borba uvodnog dijela priredbe koji počinje u ponoć te ga u kavezu možemo očekivati u noći s četvrtka na petak, s 28. na 29. travnja, s početkom oko 2 sata i 30 minuta iza ponoći. Uživo meč možete pratiti na programu Arene Sport 2, a prijenos počinje u dva sata.

Prošli članak

Sara Luzar Smajić se pobjedom probila u sami vrh kategorije! Nameće se među glavne kandidatkinje za pojas

Sljedeći članak

Kakav nokaut Ante Delije! Direkt u drugoj rundi za pet bodova na startu teškaškog turnira

Preporučeno
Total
9
PODIJELI