Delija se javio nakon velike pobjede: Maro, prijatelju, ovo je za tebe!

Foto: KSW

Vjerovao sam u sebe. A i vi ste vjerovali u mene. Moji snovi se ostvaruju, a od mene nitko sretniji. Bože hvala ti! Borim se za svoju obitelj svaki svoj meč. Obitelj mi je najveća podrška u svemu ovome! I hvala na tome, započeo je finalist PFL-ova turnira u teškoj kategoriji Ante Delija (32, 22-5) nakon što je u prvoj rundi polufinala nokautirao Renana Ferreiru (32, 9-5).

Iako su kladionice vidjele ‘Problema’ kao favorita, ‘Hodajuća nevolja’ samo je pokazao o kakvom se borcu radi. Kako je i najavio, od prve je sekunde krenuo u presing te se njegov protivnik mogao samo braniti.

Sve je Ante završio u prvoj rundi, zatim proslavio u suzama te u zagrljaju sa svojom ekipom, a nakon toga profeštao i do dugo u noć. Ali, nije zaboravio na prerano preminulog prijatelja i pionira MMA-a u Hrvatskoj, a posebice u Dubrovniku, osnivača Gladiatora Maru Peraka.

Foto: Instagram

Ovaj meč posvećujem svom prijatelju Maru Peraku kojeg nažalost više nema tu, ali u njegovoj dvorani sam počeo svoje treninge. Maro zauvijek ćeš biti u mom srcu i mojim mislima. Ljudi hvala vam na vašoj energiji koju ste uložili, na svom stresu kojeg ste možda zbog mene imali i velikoj podršci koju ste mi pružili! Volim vas sve! Idemoooo do kraja! – poručio je dubrovački borac.

A ispred njega je sad mali odmor i finale koje je na rasporedu 25. studenog. A tamo će se boriti protiv dobro mu poznatog Brazilca Matheusa Scheffela (29, 17-8) koji je u polufinalu slavio nokautom u trećoj rundi protiv Juana Adamsa (30, 10-5).

Podsjetimo, u prvom kolu se upravo Scheffel borio protiv Delije, a tad je hrvatski borac slavio tehničkim nokautom u drugoj rundi.

Prošli članak

[VIDEO] 'Chito' Vera brutalno nokautirao Cruza: Bivšem prvaku je slomio nos

Sljedeći članak

Ishii nastavlja po starom: Započeo je boksačku karijeru pobjedom

Preporučeno
Total
1
PODIJELI