Delija i dalje ovisi sam o sebi, ali mu treba pobjeda u prvoj rundi!

Puno se govorilo o tome što će biti s protivnikom Ante ‘Walking Trouble’ Delije (30, 17-4) u drugom kolu PFL-ova teškaškog turnira nakon što je Hatef Moeil (34, 10-4) imao problema s vizom, a na kraju i ostao bez nje, no sad je sigurno kako će Antin protivnik biti Chandler Cole (26, 8-2)!

Borac je to koji je zadnji put u kavezu bio prije tri tjedna kad je slavio protiv Conwaya Beaudryja (31, 0-6) nokautom u prvoj rundi, a dobra vijest za Antu je kako je u svojih deset profi mečeva samo jednom išao u drugu rundu.

https://www.instagram.com/p/CHhY7hXJtnO/

Dubrovčanin i dalje može do polufinala, uglavnom ovisi sam o sebi. Pobjeda u prvoj rundi je imperativ, a zbog promjena na rosteru Ante je dobio novu šansu. Nakon što ga je u prvoj rundi nokautirao Bruno Cappelozza (32, 11-5), najbolje bi bilo da Brazilac ne izgubi u prvoj rundi od Muhammeda DeReesea (33, 8-3) jer će on svakako biti ispred Ante. Morali bi se poklopiti i još neki rezultati.

Glavni favorit turnira Denis Goltsov (30, 26-6) mora pobijediti Brandona Saylesa (40, 6-1), a Renan Ferreira (31, 6-2-1) ne smije savladati Stuarta Austina (33, 15-6) u prvoj rundi. Ali ako Brazilčeva borba ode u drugu rundu, Ante je miran što se tiče DeReesea.

Foto: PFL/Screenshot

Dakle, ako Ante pobijedi u prvoj rundi, od preostalih pet konkurenata mora biti bolji od dvojice. Bilo bi dobro i da Delija pobijedi za manje od četiri minute i 21 sekunde, ali o tom, potom. Nadamo se pobjedi Ante, a onda ćemo znati puno više o mogućem plasmanu u polufinale.

Priredba će se održati u noći s petka na subotu, 25. na 26. lipnja.

Prošli članak

Čeka se revanš Whittakera i Adesanye: 'Israel je potvrdio da nije nedodirljiv'

Sljedeći članak

Japanka objavila rendgenske snimke dislociranog lakta: 'Vratit ću se snažnija!'

Preporučeno
Total
1
PODIJELI