De Fries osmi put u nizu obranio pojas teške kategorije pa prozvao Alistaira Overeema!

Foto: KSW/Instagram

I osmi put u nizu uspio je Phil De Fries (36, 23-6) obraniti pojas teške kategorije protiv Todda Duffeeja (37, 9-4) tehničkim nokautom u prvoj rundi nakon još jedne dominantne predstave na KSW 79 priredbi u Češkoj.

– Želim Alistaira Overeema na priredbi na stadionu – rekao je prvak nakon nove obrane pojasa i poželio meč na KSW 83 priredbi koja je na rasporedu 3. lipnja na PGE Narodowy stadionu u Varšavi, odnosno popularnom ‘Koloseumu’.

Već nakon 30 sekundi srušio je De Fries protivnika nakon što je Duffee pokušao pogoditi high kick, a na raju je završio u parteru. Neko je vrijeme engleski borac pokušao zauzeti leđa Amerikancu te je uspio nakon tri minute, ali nekako se izvukao Duffee iz pokušaja gušenja. A onda je De Fries ‘rastegnuo’ američkog borca i završio meč u poziciji kakva je bila i sa Darkom Stošićem, a sudac je prekinuo meč. Nova glatka pobjeda za prvaka.

Od ostalih mečeva valja spomenuti okršaj kickboksača u kojemu je nakon tri runde slavio Arkadiusz Wrzosek (30, 2-0) protiv Tomaša Možnog (31, 1-2). Poljak je razornim low kickovima petnaestak puta kroz tri runde sušio protivnika, ali nije se upuštao u borbu na parteru sve do treće runde kaj ga je Možny dobro pogodio i krenuo po završnicu u parteru, ali izvukao se s posjekotinom Arkadiusz i slavio jednoglasnom sudačkom odlukom.

Na ovoj se priredbi trebao boriti i srpski borac Nemanja KobaNikolić (31, 9-0-1), ali na treningu je slomio nos pa nije mogao ući u meč protiv Dominika Humburgera (27, 6-0). Spomenuti češki borac na kraju se slavio protiv zamjene Jorgea Buena (33, 8-2) jednoglasnom sudačkom odlukom nakon tri runde. Također, regionalnim ljubiteljima MMA-a poznati bugarski borac Živko Stoimenov (26, 13-6) izgubio je u prvoj rundi nokautom od Briana Hooija (28, 19-9).

KSW 79

Phil De Fries def. Todd Duffee via TKO, R1 3:46
Dominik Humburger def. Jorge Bueno via jednoglasna sudačka odluka
Arkadiusz Wrzosek def. Tomaš Možny via jednoglasna sudačka odluka
Michal Kita def. Daniel Omielanczuk via TKO, R3 2:06
Brian Hooi def. Jivko Stoimenov via TKO, R1 3:52
Andreas Berg Gustafsson def. David Hošek via TKO, R1 2:33
Ramzan Jembiev def. Murilo Delfino via KO, R2 0:19
Natalia Baczynska-Krawiec def. Petra Častkova via jednoglasna sudačka odluka
Matyas Viszlay def. Frederico Komuenha via jednoglasna sudačka odluka

Prošli članak

Ančić i dalje dominira: U ponajboljoj amaterskoj MMA organizaciji prisilio Čečena na predaju!

Sljedeći članak

Hrvatsko- srpski obračun u srednjoj kategoriji: Krajačić na borca iz Fight Companyja i FNC debitanta

Preporučeno
Total
0
PODIJELI