Darko Stošić u FNC-u? Organizacija zanimljivom objavom zaintrigirala obožavatelje

FOTO: Screenshot/ FNC

Bivši član UFC-a i bivši izazivač u KSW-u, Darko Stošić (30, 17-5) velika je zvijezda na Balkanu. Njegovi nastupi su uvijek atraktivni, a rezultati samo potvrđuju njegovu kvalitetu. Iza njega je bogato iskustvo i imao je priliku stati u ring s sjajnim borcima te ih i pobjeđivati. FNC je na Instagramu postavio njegovu sliku uz zanimljiv opis.

Poznato je da dio svojih priprema Stošić odrađuje u Zagrebu. Točnije, u ATT-u pa je možda otvorena mogućnost da i službeno nastupi u kavezu najbrže rastuće organizacije u regiji.

Screenshot/ FNC/ Intsagram

Postoje tu neki zanimljivi borci s kojima bi se Stole mogao boriti. Prije svega, FNC-ov prvak u teškoj kategoriji, Ivan Vitasović, koji je sa srpskim borcem odradio meč. Bilo je to već davne 2015. godine, a borili su se u FFC-u. Slavio je Darko submissionom u prvoj rundi te je na taj način upisao treću uzastopnu pobjedu u FFC-u.

Sve u svemu, bilo bi to lijepo, prvenstveno za publiku u regiji koja u većini slučajeva simpatizira Stošića. Ako bi pojas bio u igri, vjerujemo da bi to zaintrigiralo Darka da se možda okuša u FNC-ovom kavezu.

Prošli članak

ONE FC posvetio video Robertu Soldiću! Najavili su ga kao najveće pojačanje

Sljedeći članak

[INTERVJU] Francisco 'Croata' Barrio: U KSW-u mogu biti prvak do 66, s Vasom može MMA bez rukavica!

Preporučeno
Total
1
PODIJELI