Dana White otkrio glavnu borbu ‘UFC 300’: Pereira brani pojasprotiv bivšeg prvaka Hilla!

Foto: Twitter

Već se neko vrijeme slaže ‘bombastičan’ fight card za jubilarnu UFC 300 priredbu, a dok su se mnogi nadali kako će u glavnoj borbi biti Conor McGregor (35, 22-6) ili pak Jon Jones (36, 27-1-1), to se neće dogoditi. U glavnom meču večeri će titulu poluteške kategorije braniti Alex ‘Poatan’ Pereira (36, 9-2) protiv bivšeg prvaka Jamahala Hilla (32, 12-1-1) koji je titulu osvojio prije godinu dana pa ju ‘napustio’.

Prošle je godine Pereira odradio dva meča u poluteškoj kategoriji i u oba slavio – protiv Jana Blachowicza (40, 29-10-1) kojeg je pobijedio podijeljenom sudačkom odlukom te Jirija Prochazke (31, 29-4-1) kojeg je nokautirao krajem druge runde i osvojio pojas.

Što se Hilla tiče, on je krajem siječnja prošle godine slavio protiv Glovera Teixeire (44, 33-9) u meču za titulu poluteške kategorije, ali je morao napustiti pojas nakon teške ozljede Ahilove tetive, a sad će se pokušati vratiti na tron.

Priredba je na rasporedu u nedjelju, 13. travnja, u ranim jutarnjim satima po našem vremenu, a održat će se u T-Mobile Areni u Las Vegasu.

Prošli članak

Volkanovski 'zaspao'! Topuria nokautom do pojasa perolake kategorije UFC-a

Sljedeći članak

Trušček ponovno u kavezu! Borit će se u Ljubljani na 'FNC 15' priredbi protiv Vardjana

Preporučeno
Total
0
PODIJELI