Dana White o propalom meču: ‘Stipe je jako, jako uzrujan, ali ne možemo nikoga kriviti’!

YouTube/Screenshot

Borilački svijet se još oporavlja od otkazivanja meča između Stipe Miočića (40, 20-4) i Jona Jonesa (36, 27-1-1) . Trebao je to biti meč za status najboljeg teškaša u povijesti, ali je ozljeda ramena spriječila Jonesa da nastupi. Oglasio se o svemu Dana White koji tvrdi da će se meč u budućnosti sigurno dogoditi.

– Stipe se neće boriti za privremeni pojas. Jones je rekao da se i dalje želi boriti sa Stipom i tako će i biti. Imate najvećeg teškaša u povijesti protiv najvećeg MMA borca u povijesti. To je borba za naslijeđe za obojicu. Čak i sam poziv Stipi i nuđenje borbe za privremeni pojas bili bi pokazivanje nepoštovanja. Ovo je borba legendi. Dvojice najvećih svih vremena. Navijači to žele, ja to želim i oni to žele – istaknuo je prvi čovjek UFC-a pa je nadodao.

– Stipe je očekivano jako, jako uzrujan zbog svega. Prošao je kamp, uložio novac u sve to. Da, uzrujan je. Ali, zašto bi htio ijednu drugu borbu od one s Jonesom koja mu može donijeti pojas. Stipe Miočić da se bori za privremeni pojas? Ne. Jasno, zaslužuje biti uzrujan. Ali to je tako, jedna od situacija u kojoj ne možete nikog kriviti – zaključio je Dana White.

Nadamo se u konačnici da će se ovaj meč dogoditi, jer cijeli svijet želi vidjeti neporaženog Bonesa u meču protiv najuspješnijeg teškaša u povijesti.

Prošli članak

Patrik Čelić borit će se u ARES-u! U prvom meču ide na Francuza u velter kategoriji

Sljedeći članak

FNC 'zaokružio' fight card u Beogradu: Prvak 'Armagedona' protiv opasnog Crnogorca!

Preporučeno
Total
0
PODIJELI